Kirami katalog 2021

 

Stämningsfulla badstunder i redan 20 år

Kirami erbjuder kunderna vedeldade badtunnor av hög kvalitet samt ett mångsidigt utbud av olika utrustningar och tillbehör. Fler än 10 000 badtunnor tillverkade av Kirami säljs årligen över hela Europa och populariteten ökar ständigt. Kirami är den största leverantören av badtunnor i världen.

Kiramis historia började 2001, det vill säga för 20 år sedan. De första badtunnorna importerades från Sverige, men den egna produktionen inleddes snabbt. År 2006 flyttade företaget till nya lokaler och produktutbudet utökades med vedeldade badtunnor. Till de nuvarande över 3 000 kvadratmeter stora verksamhetslokalerna flyttade Kirami i början av 2011. Badtunnor utrustade med inre kar av plast, samt en omfattande serie kemikalier för vattenrengöring lanserades året efter.

År 2015 utökades produktutbudet ytterligare. Den högklassiga produktserien Outstanding fokuserade på grillar, utespisar och gårdsinredningar, med det moderna och robusta Corten-stålet som material. Ytterligare en ny områdeserövring gjordes 2019, när Kirami lanserade den naturnära bastun FinVision på marknaden.

I februari 2020 grundades Kirami AB i Sverige och antalet återförsäljare ökade i led med att flera nya kedjor anslöt sig.

Kiramis bärande tanke är att erbjuda förstklassiga produkter som är lätta att använda och som du kan vara stolt över. Alla våra tunnor och kar tillverkas för hand av noggrant utvalda råvaror och monteras i vår fabrik i Sastamala.

Vi önskar dig trivsamma stunder med vår nya produktkatalog!

 

Kirami produktkatalog 2021 | Kirami - Warmer feelings.
Bekanta dig med de kompakta Original Tiny, Original Woody Tiny och Premium Woody Tiny badtunnor.

 

Kom ihåg att registrera din Kirami-badtunna 

Alla som köpt en KIrami badtunna sedan försommaren 2015 har möjlighet att registrera den. Baserat på informationen kan Kirami senare bistå dig med tips och råd om du har frågor relaterade till din Kirami-badtunna. Dessutom får alla som har registrerat en Kirami-produkt en liten gåva som tack för engagemanget.

Visste du detta om Kirami

Kirami 2021 | Kirami täyttää 20 vuotta | Warmer feelingsI år fyller Kirami 20 år och även om sådana här jubileumsår säkerligen är viktigare för företaget, är 20 års erfarenhet till stor nytta också för våra kunder. Under den tiden har vi samlat på oss en enorm mängd materialkunskap, kompetens och yrkesskicklighet, för att kunna tillverka högklassiga och hållbara produkter, som våra kunder kan njuta av länge.

De populäraste badtunnorna 2020 var Steady och dess ”tvilling” Hazy, som inte hann komma med i vår förra katalog. Även våra badtunnemodeller Family L och Minipool Grandy väckte stort intresse. I badtunnan Chill har vi gjort några förbättring vilka har gjort den både stabilare och smidigare, vilket innebär att den nu kan bäras på högkant genom dörrhål och mindre passager. I Kiramis utbud av badtunnor hittar du med andra ord nu ännu säkrare en badtunna som i precis rätt storlek och med precis rätt egenskaper för också din trädgård.

När det finns många modeller kan det kännas som en utmaning att hitta rätt badtunna, men Kirami har gjort också det enkelt och rentav roligt. På sidan 8 kan du läsa mer om appen Tunnväljare, som underlättar valet, och om behändiga produktkort som är utskrivbara i form av inhandlingslistor.

Värt att nämnas om övriga nya produkter är våra ännu mer lättanvända BioCool-produkter för vattenskötsel, som erbjuder ett fullständigt klorfritt alternativ till att hålla badvattnet rent.

Våra FinVision-bastur är ett helt eget kapitel för sig. Den färdigmonterade och ståtliga bastun FinVision, som har en stor fönstervägg, har blivit omåttligt populär så till den grad att vi öppnade en separat Sauna Factory intill Kiramis fabrik.

 

Läs mer om Sauna Factory nyheter 

Hero-kuva