Kirami produktkatalog 2020

Nya produkter, än mer njutningsfulla badstunder

När vi planerade Kiramis produktutbud 2020, funderade vi på hur vi skulle kunna öka njutningen i badstunderna ytterligare och utvecklade några intressanta nyheter. De omfattar bland annat Tiny och Tiny Woody (modellerna: Original TW och Premium RC), våra nya små tunnor, som även ryms i trädgårdar utan plats för badtunnor i full storlek. Även vår Chill badtunna får plats i mindre trädgårdar. Den är lägre än normalt, vilket innebär att den kan transporteras ställd på kant genom även smala portar. Redan i vår förra katalog tipsade vi om våra badtunnor Steady och Pearly, som nu hör till vårt standardutbud. Nämnas bör även Family L, även den stämningsfulla LED-belysningen, som finns att beställas med flera av Kiramis lastinsatser och ger ett ett bländfritt behagligt jämt sken nerifrån runt hela golvet, gör badstunderna närmast magiska. Den  ehändiga, flytande dryckeshållaren Tubbar har uppdaterats ytterligare och heter nu Tubbar 2. FinVision -sauna är en helt ny områdeserövring. Den är en lättinstallerad komplett bastu med stort panoramafönster, som öppnar bastun för den omgivande naturen i all dess skönhet.

Vi önskar dig trivsamma stunder med vår nya produktkatalog!

Kirami-produktkatalog 2020 | Kirami
Kirami-produktkatalog 2020 | Kirami

 

Kom ihåg att registrera din badtunna (EN)

Kunderna kan registrera sitt Kirami-badtunna som är köpt efter 2015. Med registreringsinformationen kan Kirami hjälpa till med dina frågor och behov för tillbehör eller reservdelar.

 

Visste du om Kirami

Kirami erbjuder kunderna vedeldade badtunnor av hög kvalitet samt ett mångsidigt utbud av extra utrustning och tillbehör. Det säljs över 5 000 badtunnor tillverkade av Kirami över hela Europa varje år och populariteten ökar ständigt. Kirami är den största leverantören av badtunnor i Europa.

Kiramis historia började 2001. De första badtunnorna importerades från Sverige, men den egna produktionen inleddes snabbt. Åt 2006 flyttade företaget till nya lokaler och produktutbudet utökades med vedeldade badtunnor. Till de nuvarande över 3 000 kvadratmeter stora verksamhetslokalerna flyttade Kirami i början av 2011. Badtunnor utrustade med inre kar av plast, samt en omfattande serie kemikalier för vattenrengöring lanserades året efter. År 2015 utökades produktutbudet ytterligare. Produktserien Outstanding fokuserade på grillar, utomhuseldstäder och gårdsinredningar med det moderna och robusta Corten-stålet som material. Det senaste områdeserövringen gjordes ifjol, då Kirami lanserade den naturnära bastun FinVision på marknaden. Kiramis verksamhetsidé är att erbjuda lättanvända produkter i toppkvalitet, som man stolt kan presentera och rekommendera även för vänner och bekanta. Alla våra tunnor och kar tillverkas för hand av noggrant utvalda råvaror och monteras i vår fabrik i Sastamala i västra Finland.

Hero-kuva