Family City -palju tuo kylpynautinnon kaupunkiin

Nautinnollisia kylpyhetkiä myös kaupunkilaisille

Kiramin Comfort Family City -palju on kehitetty kaupunkialueilla ja taajamissa asuvien tarpeisiin. Sähkölämmitteisenä se sopii erinomaisesti kohteisiin, joissa puulämmitteinen kamiina ei ole mahdollinen. Citypaljumme malliksi valitsimme Comfort Familyn, joka parhaiten ottaa huomioon koko perheen tarpeet, sillä se sopii kaikenikäisille käyttäjille iästä ja fyysisestä kunnosta riippumatta.

Kirami Family City - Drinks by professionalsComfort Family City on täydellinen paketti, joka sisältää kaiken mitä tarvitaan nautinnollisiin ja tunnelmallisiin kylpyhetkiin. Family-paljuun mahtuu 3–5 henkilöä ja sen ulkomateriaali, kotimainen lämpökäsitelty mänty, on pitkäikäinen, laadukas ja lämpimän ruskean sävyinen materiaali, joka pitää muotonsa. Altaan sisävärinä on ulkokuoren kanssa erinomaisesti sointuva, maanläheinen beige.

Tubtainer on suodatin-lämmitinjärjestelmä, joka lämmittää veden sekä kesällä että talvella ja huolehtii myös osaltaan veden puhtaudesta. Tubtainer myös pitää veden lämpimänä, joten rentouttava kylpy on aina valmiina odottamassa. Talvikäyttöä varten mukana on erillinen eristehuppu Tubtainer-yksikölle.

Family-rappuset tekevät altaaseen laskeutumisen ja sieltä nousemisen turvalliseksi ja ne myös kätkevät tyylikkäästi sisälleen suodatin-lämmitinjärjestelmän.

Tunnelmaa iltoihin tuo altaan sisälle valmiiksi asennettu Kiramin Legroom Led Corona -valaistus, joka hohteellaan tekee kylpyhetkistä suorastaan taianomaisia. Pakettiin kuuluu vakiovarusteena myös eristekansi, jonka avulla pidät veden lämpimänä pidempään sekä suojaat kylpyvettä mahdollisilta irtoroskilta.

Tilaa suoraan verkkokaupasta oma Family City-paljusi

Hero-kuva