Kirami „GRÜNE WOCHE“-messuilla Berliinissä 18.-27.1.

Päivämäärä

 

 

Kirami osallistuu toista kertaa Berliinissä järjestettäville, kansainvälisille "Grüne Woche" -messuille 18.-27. tammikuuta. Messut ovat merkittävä elintarvike-, maatalous- ja puutarha-alan tapahtuma Euroopassa.

Kirami esittelee messuilla yhden kauden 2019 uutuuksista: FinVision-saunan. Sauna on käsityönä tehty puusepän taidonnäyte, jonka valmistusmateriaaleina on käytetty tuppeen sahattua kuusta ja vaneeria. Lisäksi messuilla on esillä erittäin suosittu Family-tynnyri sekä Premium-mallistostamme massiivipuutynnyri Woody RC. Puutynnyri on varustettu vuoden 2019 uutuudella: sähkökäyttöisellä suodatin-lämmitinjärjestelmällä.

Grüne Woche -messut keräävät vuosittain noin 400 000 kävijää. Median edustajia on runsaasti paikalla. Messuilla on tarjolla siis runsaasti sekä saksalaisia että kansainvälisiä kontakteja.

Tänä vuonna Suomi on messujen kumppanimaa, ja saa siksi erityistä huomiota tapahtuman ajan. Paljon myös suomalaisia on siis liikkeellä.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!

Badefässer

 

Grüne Woche | Besuchen Sie uns auch auf der Grünen Woche in Berlin Halle 8.1 Kirami Stand 130 vom 18. - 27.01. 2019 | Kirami