Kund story

Riitta Okkonen och hennes man Jukka har ett semesterhus i Österrike, där de redan i många år har haft en badtunna från Kirami. Sommaren tillbringar paret hemma i Finland, där de har byggt om gården som Riittas föräldrar tidigare ägde och som omges av idylliska landskap till ett ljuvligt lantgårdshotell. Läs om varför det måste finnas en badtunna också på lantgården...
Etiketter
Också familjens fyrfota vänner kan njuta av badtunnan. Se hur hunden Onni, som älskar vatten, gjorde ett imponerande simhopp ner i Kiramis badtunna.
Etiketter
Grillplikten kallar. Sonens mun vattnar sig när han följer pappans grillning medan de går igenom dagens träning, en efterspel-session.
Etiketter
Det är inte dags att tänka på hushållssysslor utan istället är ett dopp i badtunnan bättre att föredra. Mors avkopplande stund är märkt av barn och de bestämmer sig för att överraska henne.
Etiketter
René Schwarz är halvt finländsk och tvåspråkig. Han skriver finlandsbloggen FinnTouch.de på tyska. I bloggen för Kirami berättar han om hur han såg coronakrisen som en möjlighet för att utveckla nya idéer.
Etiketter
Kära fru, kom i badet med mig!   
Etiketter
Kirami önskar er en trevlig och avkopplande sommar till alla!
Etiketter
Skådespelaren, diversearbetaren och Muminpappans röst kopplar av på stugan med vedhuggning och tunnbad. Samtidigt föds nya idéer. Läs mer om Villes tankar!
Etiketter
När Covid-19-pandemin började, förändrades vardagen drastiskt för många finländare, men inte lika mycket för idrottare. Att undvika infektioner har alltid varit en del av elitskidåkares vardag under tävlingssäsongen. Läs mer i Kiramis blogg!
Etiketter
Jag funderade länge på olika aktiviteter här hemma, och hade svårt att hitta på något roligt för barnen. Efter ett tag kom jag på en ide’ som jag tyckte var värd att testa, jag ville ordna en myskväll här hemma, ett eget litet spa.
Etiketter