Badtunna

Badtunnan kan användas även på vintern. Det finns ingen utetemperaturgränns för badandet. Du värmer up en modern badtunna med utvändig kamin lika lätt på vinter som på sommar. Fyll up tunnan med vatten, lägg ved och tändmaterial i kaminen samt tänd eld.
Etiketter
Under de senaste åren har Kirami aktivt satsat på exporten. Nya återförsäljare söks hela tiden. Läs mer om exporten av badtunnor och om våra återförsäljare!
Till de finländska sommartraditionerna hör lustiga tävlingar, bastu och bad. Läs i vår blogg om alla märkliga saker som finländarna hittar på under sommaren.
Badtunnan Chill är av hög kvalitet och ett förmånligt alternativ för mindre familjer eller på gårdar med begränsat utrymme. Läs mer om produkten i vår blogg.
Etiketter
Kiramis badtunnor visas upp under VM-tävlingarna i bastueldning i Peurunka den 6 juli. Kom för att se och testa våra badtunnor på evenemangets mässområde.
Etiketter
Ordentligt fundament garanterar säkert och lätt bruk av badtunnan. Läs mer om vad du ska beakta gällande fundamentet.
Etiketter
Se tips om placering av balja på gården och bekanta dig med fina tillbehör som dekorerar badtunnans omgivning och kröner badstunden.
Etiketter
Piffa upp din egen badupplevelse med tillbehör eller ge dem till en passionerad badare. Här är våra bästa tips på extra bekvämligheter och hur du pimpar din tunna.
Etiketter
När det är dags att göra i ordning sommarstugan för vintern är det många som funderar på vad de ska göra med badtunnan. Läs instruktioner för en eventuell vinterpaus eller om du fortsätter att bada året runt.
Etiketter
En fungerande badtunna kan ges bort eller säljas vidare. Alla material i badtunnan kan också återvinnas om man inte längre har användning för den. Läs hur!
Etiketter