Terveo introducerar Kiramis badtunnor eller nordiska bad och finländskt välbefinnande för fransmännen. Ägarna har en stark koppling till Finland. Läs mer!
Tinozze Finlandesi säljer badtunnor från Kirami till italienska kunder under namnet ”finska badbaljor”. Läs mer om hur en passion för wellness ledde till import av badtunnor.
Kiramis badtunnor har sålts i Sverige i nästan 20 år. Systerföretaget till Kirami Oy stöttar de svenska återförsäljarna och kunderna. Läs mer!
På kundernas begäran utökade Vingberg Polska sitt utbud med badtunnor med underhållsfri plastinteriör. Läs mer om den polske återförsäljaren med nordiskt hjärta.
Branden på nyårsafton förstörde bostadsbyggnaden och sågverkets lokaler. Då bestämde sig familjeföretaget holzimgarten för att prova på någonting alldeles nytt. De började sälja finska badtunnor. Läs i bloggen vad företagsägare Günther Heizmann värdesätter hos Kirami.
ReGo erbjuder landskapsdesign, trädgårdsarbete och anläggning av vägar i Brandenburgområdet. Dessutom säljer ReGo Kiramis badtunnor och bastur. Läs mer om ReGo!
Ett intresse för bastu ledde till etableringen av ett företag som säljer bastutillbehör och Kirami-badtunnor i Japan. Läs mer om historien bakom Mizu Japan!
Vi kommer från Meppen i det vackra distriktet Emsland, som finns i Tysklands nordvästra hörn. Vår kärlek till badtunnor grundar sig på vårt pålitliga och professionella samarbete med KIRAMI! Läs mer!
The Log Company är en Kiramiåterförsäljare i Storbritannien. Vi bad Mark Smith, en av ägarna, att berätta mer om företaget.
Elitnye Kaminy säljer badtunnor i Ryssland. Företaget som är verksamt i S:t Petersburg levererar Kiramis badtunnor över hela Ryssland. Läs mer!