Historier från återförsäljare

På kundernas begäran utökade Vingberg Polska sitt utbud med badtunnor med underhållsfri plastinteriör. Läs mer om den polske återförsäljaren med nordiskt hjärta.
Branden på nyårsafton förstörde bostadsbyggnaden och sågverkets lokaler. Då bestämde sig familjeföretaget holzimgarten för att prova på någonting alldeles nytt. De började sälja finska badtunnor. Läs i bloggen vad företagsägare Günther Heizmann värdesätter hos Kirami.
ReGo erbjuder landskapsdesign, trädgårdsarbete och anläggning av vägar i Brandenburgområdet. Dessutom säljer ReGo Kiramis badtunnor och bastur. Läs mer om ReGo!
Ett intresse för bastu ledde till etableringen av ett företag som säljer bastutillbehör och Kirami-badtunnor i Japan. Läs mer om historien bakom Mizu Japan!
Vi kommer från Meppen i det vackra distriktet Emsland, som finns i Tysklands nordvästra hörn. Vår kärlek till badtunnor grundar sig på vårt pålitliga och professionella samarbete med KIRAMI! Läs mer!
Agentur Jörg Schmieder litar på nordisk kvalitet. Ryktet om Kiramis badtunnor sprids av nöjda kunder och med hjälp av uthyrning. Läs mer!
The Log Company är en Kiramiåterförsäljare i Storbritannien. Vi bad Mark Smith, en av ägarna, att berätta mer om företaget.
Elitnye Kaminy säljer badtunnor i Ryssland. Företaget som är verksamt i S:t Petersburg levererar Kiramis badtunnor över hela Ryssland. Läs mer!
Timapuu är ett familjeföretag som ligger i Tornio. Timapuu tillverkar högkvalitativa grillkåtor, bastu samt lusthus nyckelfärdiga till kunder. Företaget saluför också Kiramis produkter. Badtunnor är populära i Lapland där vattnet i sjöar sällan blir varmare än 15 grader.
Kirami återförsäljare från Österrike - Adventure Spa är ett företag som är verksamt i delstaten Salzburg. Vi ville importera typiska finländska badtunnor till landet. Läs mer!