När det är dags att göra i ordning sommarstugan för vintern är det många som funderar på vad de ska göra med badtunnan. Läs instruktioner för en eventuell vinterpaus eller om du fortsätter att bada året runt.
Etiketter
Badtunnan kan användas även på vintern. Det finns ingen utetemperaturgränns för badandet. Du värmer up en modern badtunna med utvändig kamin lika lätt på vinter som på sommar. Fyll up tunnan med vatten, lägg ved och tändmaterial i kaminen samt tänd eld.
Etiketter
Du behöver inte stanna inne bara för att hösten kommer utan kan istället njuta av naturen, din familj och dina vänner, bastubad och värmen i badtunnan.
Efter en utflykt i skogen förtjänar man sedan ett avslappnande bad i baljan, där man i lugn o ro kan tänka på dagens ståtliga fångst och koppla av.
Etiketter
Grillplikten kallar. Sonens mun vattnar sig när han följer pappans grillning medan de går igenom dagens träning, en efterspel-session.
Etiketter
Ibland behöver kunden hjälp med att planera sin gård och välja rätt plats för badtunnan. Då är det bra att be en trädgårdsarkitekt om hjälp. Läs mer på vår blogg.
Etiketter
Under de senaste åren har Kirami aktivt satsat på exporten. Nya återförsäljare söks hela tiden. Läs mer om exporten av badtunnor och om våra återförsäljare!
Till de finländska sommartraditionerna hör lustiga tävlingar, bastu och bad. Läs i vår blogg om alla märkliga saker som finländarna hittar på under sommaren.
Badtunnan Chill är av hög kvalitet och ett förmånligt alternativ för mindre familjer eller på gårdar med begränsat utrymme. Läs mer om produkten i vår blogg.
Etiketter
Kiramis badtunnor visas upp under VM-tävlingarna i bastueldning i Peurunka den 6 juli. Kom för att se och testa våra badtunnor på evenemangets mässområde.
Etiketter