Hurdan är bastukulturen utomlands och hur kan man bada bastu i Monaco? Läs om Valtteri Bottas’ tankar och erfarenheter av Kirami FinVision -sauna.
Franssons beställde en bastu och en badtunna från Kirami till sitt fritidshus i Värmland. Läs hur det gick och vem som får njuta av de nya anskaffningarna!
Etiketter
Kirami firar 20-årsjubileum och lanserar ett unikt paket med bastu och badtunna. I framtiden satsar vi på såväl badtunnor som bastur. Läs mer.
Etiketter
Finsk bastu är en upplevelse ute i världen. Det här är tanken som Sauna from Finland-nätverket sprider. Läs mer om hur nätverket kan hjälpa företag på den internationella marknaden.

 

Kirami Sauna Factory | FinVision sauna
Kirami Sauna Factory: Kari Suutarinen bygger på FinViosion sauna (bastu)

 

Etiketter
Du behöver inte stanna inne bara för att hösten kommer utan kan istället njuta av naturen, din familj och dina vänner, bastubad och värmen i badtunnan.
Den kantiga badtunnan Grandy och den flotta bastun FinVision passar vackert på kundens gård. Läs hur familjen Blomqvist kom fram till att köpa både badtunna och bastu.
Till de finländska sommartraditionerna hör lustiga tävlingar, bastu och bad. Läs i vår blogg om alla märkliga saker som finländarna hittar på under sommaren.
Den moderna saunan FinVision för ut den finländska bastukulturen i världen. Läs om de vanligaste fördomarna om bastubadande i andra länder.
Etiketter
Förutom högkvalitativa badtunnor kan även en bastu från Kirami beställas. I kompakt storlek FinVision -sauna levereras till kunden som en komplett modul. Läs mer!
Etiketter