Emil Sjölund bor i Åbo och jobbar på Kiramis nya exportkontor där. ”Jag har känt familjen Rantanen en längre tid. På grund av den hektiska sommaren bad de mig att komma till fabriken för att tillverka badtunnor, och där har jag tillbringat många helger sedan dess. Det var ett roligt jobb och jag arbetar ännu på fabrikssidan om de behöver extra arbetskraft”, förklarar Emil.

Etiketter
Kiramis bastur är designade och byggda från början till slut i Finland. Läs mer om bastudesignern och snickaren Mika Pitkänens jobb på bloggen.
Etiketter
Hos Kirami har den anställda möjlighet att avancera inom företaget. Läs på bloggen hur Niko avancerade från produktionen av badtunnor till marknadsföring.
Etiketter
Kiramis badtunnor har sålts i Sverige i nästan 20 år. Systerföretaget till Kirami Oy stöttar de svenska återförsäljarna och kunderna. Läs mer!
Kirami, som tillverkar badtunnor har en stor åldersvariation på sina anställda. Ta en närmare titt på bloggen för att bekanta dig med hur en arbetsdag ser ut för Pirjo och Matti.
Etiketter
Arja Saarikoski on kielellisesti lahjakas. Hän taitaa suomea, venäjää, saksaa, ruotsia ja englantia. Arjan työtehtäviin sisältyvät Kiramin viennin asiat.
Kalle Pakkala, har arbetat som försäljare i 20 år, varav tio förtjänstfulla år på Kirami. Inom företaget är han ansvarig för den inhemska försäljningen. Läs mer!
Tainan moniin työtehtäviin kuuluvat vientimyynti ja muut vientikauppaan liittyvät tehtävät sekä viennin markkinointitoimenpiteiden suunnittelu ja toteutus.
Eero Rantanen, 40, har varit en del av Kiramis verksamhet redan i ett tidigt stadium. Han har varit delägare sedan 2003 och arbetade redan då mycket för företaget vid sidan om sitt andra jobb. Under helgerna och om kvällarna, då han inte arbetade med programutveckling och projektledning, skapade Eero bland annat Kiramis första web-sidor. Lite senare började han arbeta heltid inom företaget.
Etiketter
Utan våra kunniga och aktiva medarbetare skulle vi aldrig ha blivit Europas största tillverkare av badtunnor. Medarbetarnas trivsel, ett bra och stimulerande arbetsklimat och långa anställningsförhållanden lägger grunden för vår verksamhet.