Kiramis bastur är designade och byggda från början till slut i Finland. Läs mer om bastudesignern och snickaren Mika Pitkänens jobb på bloggen.
Etiketter
Hos Kirami har den anställda möjlighet att avancera inom företaget. Läs på bloggen hur Niko avancerade från produktionen av badtunnor till marknadsföring.
Etiketter
Kiramis badtunnor har sålts i Sverige i nästan 20 år. Systerföretaget till Kirami Oy stöttar de svenska återförsäljarna och kunderna. Läs mer!
Kirami, som tillverkar badtunnor har en stor åldersvariation på sina anställda. Ta en närmare titt på bloggen för att bekanta dig med hur en arbetsdag ser ut för Pirjo och Matti.
Etiketter
Huvudsakligen ingår hantering av export, att sköta order för återförsäljare, att bearbeta bilder och att utnyttja sina kunskaper i informationsteknik i Miros arbetsuppgifter. Miros exportländer är huvudsakligen Sverige, Österrike och de Brittiska öarna. Han är konstant i kontakt via mail och telefon med återförsäljarna i dessa länder. Ca en gång om året besöker återförsäljarna Kiramis fabrik.
Den första gången Antti Eskola kom till Kirami var via ett bemanningsföretag år 2007. Då kom han som sommaranställd för att tillverka trätunnor. Följande sommar kom han tillbaka till vårt företag för att sommarjobba. I och med hans utbildning började som försäljare hos oss år 2011. Därefter har han skickligt varit ansvarig för försäljning i norra och södra Finland.
Etiketter
Arja har som arbetsuppgift alla I export förekommande saker såsom framställa offerter, hålla kontakt med återförsäljare, ta hand om logistik.
Kalle Pakkala, har arbetat som försäljare i 20 år, varav tio förtjänstfulla år på Kirami. Inom företaget är han ansvarig för den inhemska försäljningen. Läs mer!
Utan våra kunniga och aktiva medarbetare skulle vi aldrig ha blivit Europas största tillverkare av badtunnor. Medarbetarnas trivsel, ett bra och stimulerande arbetsklimat och långa anställningsförhållanden lägger grunden för vår verksamhet.
Pirjo kom till Kirami via Mika som visste att hon redan var pensionerad, men en pigg och hårt arbetande kvinna som har mycket att ge. Pirjo tog chansen omedelbart. Pirjo har en bred arbetsbeskrivning, hon fungerar effektivt där det behövs. Hennes huvudsakliga arbetsuppgifter är att hålla personalen nöjd, bjuda gäster på fika och ta hand om städning samt  utföra vissa trädgårdsarbeten. Pirjo arbetar nästan varje vardag på Kirami. Huvudsakligen början hon arbetsdagen med att koka kaffe och torka av borden. Pirjo ser till att de största skräpen är bortplockade på morgonen.
Etiketter