Startpaket poolkemikalier

Känns det oöverkomligt svårt att komma på det klara med hur man ska sköta den kemikaliska behandlingen av badvattnet?

Oroa dig inte! Vi har med vår långa erfarenhet samlat ihop startpaket där allt det du behöver för att komma igång med den kemikaliska behandlingen ingår. I vårt sortiment hittar du både klor- och syrebaserade startpaket.

Aktivsyrebaserade kemikalier i ett behändigt paket för vård av vatten i små bassänger. Paketet innehåller allt det du behöver för att komma igång med den kemikaliska behandlingen av badvattnet.

Paketet innehåller:

  • 1 kg Chocksyre i kornform
  • 1 kg Aktivsyretabletter a20g
  • 1 kg pH+ korn
  • 1,5 kg pH- korn
  • Pooltester: till mätning av pH och syre
  • Flytande tablettdosa
ES
0
Produktkod
KE-KHST
EAN Code
6430036750466
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/KE-KHST__6430036750466__s7ioitit__full.jpg
Käytössä

Mått

Bruksanvisningar

Teknisk information

Produktlängd
20
Produktbredd
30
Produkthöjd
26
Vikt
4.5
Förpacknings längd
20
Förpacknings bredd
30
Förpacknings höjd
26
- Chocksyre i kornform: Dosering; Chocksyrets chock- / startdosering: 20 g / 1000 liter. 15g= en matsked. 5g= en tesked. - Aktivsyretabletter: Dosering av aktivsyre; en tablett / 1000 liter vatten en gång i veckan. Tabletten läggs alltid i en tablettdosa, aldrig på botten i karet. - pH+ korn: Dosering; lös upp pH+ pulvret i varmt vatten (t.ex. i en hink) och häll ner vattnet i badet längs karets kanter. Vattnets ideal pH-värde är 7,4. Tio gram pH+ korn höjer pH-värdet med 0,2 enheter i 1000 liter vatten. Låt pulvret lösas upp i vattnet i 20 minuter innan du mäter om pH-värdet i vattnet. Använd en pooltester/testremsor för att mäta pH-värdet. - pH- korn: Dosering; lös upp pH- pulvret i varmt vatten (t.ex. i en hink) och häll ner vattnet i badet längs karets kanter. Vattnets ideal pH-värde är 7,4. 15 g pH- korn sänker pH-värdet med 0,2 enheter i 1000 liter vatten. Låt pulvret lösas upp i vattnet i 20 minuter innan du mäter om pH-värdet i vattnet. Använd en pooltester / testremsor för att mäta pH-värdet. - Pooltester: till mätning av pH och syre: Man tar in vatten i två olika delar i pooltestern (aktivsyre och pH). I dessa ska även färganalystabletterna upplösas (DPD4 och Phenol Red). Då tabletterna lösts upp läser man av de värden man mätt från testerns färgskala. Med dessa tabletter kan man mäta aktivsyre och pH-värden - Flytande tablettdosa: En liten tablettdosa används till 20g kemikalie tabletter.

Kom ihåg tillbehör