Kirami FinVision® Experience-handdukar

Kirami FinVision® Experience-handdukar

Drömmer du om en handduk i hög kvalitet, , som du torkar dig mjukt torr med?

Kirami FinVision® Experience-handdukar är som skapade för användning av bastu- och badtunnebadare. Den mjuka handduken är underbar att linda runt sig efter bad eller bastu. Handdukens våffelväv är av 100 % bomull, ett material som känns tjockt men ändå har ett lätt fall. Du kan inte undgå känslan av lyx när du är insvept i ett material som tar hand om din kropp genom att varsamt torka den – Kirami Warmer feelings.

Kirami FinVision® Experience-handduken är en attraktiv våffelhandduk i bomull. Badhanddukens storlek är ca 70 x 130 cm och på grund av dess naturliga våffelliknande natur kan den töja lite i tvätten. Trots detta har du gott om härlighet kvar 😊 Handdukarna i bomull andas och varken kittlar eller irriterar huden. Handduken är tål användning och tvätt tack vare sin starka kvalitet.

Våffelhanddukarna i bomull andas och varken kittlar eller irriterar huden och är hållbara på tack vare sin starka kvalitet. Tvättas i 60 °C.

Kirami FinVision® Experience-badrockar, -handdukar och -bastu sittunderlag har skapats i samma färgskala, vilket skapar ett harmoniskt färgintryck för dig och ditt spaområde.

Det är viktigt för Kirami att vi vet varifrån våra produkter kommer.

Kiramis badtextiler är tillverkade i Portugal. Portugal är ett EU-land som inte klassificeras som ett riskland. I Portugal regleras arbetslivet enligt lag, och myndigheterna övervakar också att lagen följs. Portugal har ratificerat ILO:s (International Labour Organization), dvs. Internationella.

Hur föddes Kirami FinVision® Experience?

Vi tycker att Kirami FinVision® Experience mycket väl beskriver allt som Kiramis produkter i grund och botten handlar om: upplevelser, njutning och erfarenheter. Utgångspunkten för utformningen av logotypen har också varit att i det grafiska utseendet få fram närheten till naturen, att njuta av livet och bry sig, som hör till Kiramis DNA. Kirami FinVision® -textens utseende överensstämmer med Kiramis varumärke, och kompletteras med ett lite snett Experience som har ett teckensnitt som passar ihop med den handskrivna texten. Teckensnittet, dess kursiverade, framåtlutande form och den lite sneda layouten i texten återspeglar medmänsklighet, frihet, bekymmersfrihet och kreativitet. Livet är här och nu och man måste kunna njuta av det. Punkten i slutet av ordet symboliserar kompromisslöshet. Kirami står bakom sina löften.

Kirami FinVision® Experience -våffelhandduk är i ljuv rosa färg. En mjuk handduk i hög kvalitet omsluten med band. Härliga avsvalkande stunder får man insvept i Kirami FinVision® Experience -våffelhandduk!

TR
0
Produktkod
3347
EAN Code
6430036750169
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/3347__6430036750169__u7wvkd21__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/3347__6430036750169__7eg00eco__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/3347__6430036750169__qd4fiyi5__full.png
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/3347__6430036750169__rp4o9hu9__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/ojecwwm2__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/egej9but__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/qs4huamq__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/m32e2agk__full.jpg
Uutuus

Mått

Bruksanvisningar

Teknisk information

Vikt
0.5
Förpacknings längd
38
Förpacknings bredd
34
Förpacknings höjd
5