Isolerade lock till kantiga kar

Isolerade lock till kantiga kar

Starka isolerade lock i hög kvalitet till kantiga kar. Ett lock är särskilt användbart tillbehör, med tanke på både säkerhetsaspekter och nyttor i uppvärmningen. Med ett lock påskyndas uppvärmningen av vattnet, det håller sin värme längre och det går snabbare att värma upp vattnet nästa dag. Locket skyddar även innerkar mot UV-strålning. Locket håller bort skräp när badtunnan inte används och det ökar säkerheten för barnfamiljer, familjer med husdjur samt andra som är intresserade av vatten. Locket klassifieras som säkerhetslock enligt standard EN17125.

Det isolerade locket i konstlädertäcke passar Grandy- Minipool med extern värmare. Med locket följer alltid fyra behändiga remmar med säkerhetslås. Locket kan vikas på mitten och har handtag som underlättar hanteringen.

FI
1
Produktkod
ICGRANDY
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/ICGRANDY__m82rx128__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/ICGRANDY__9d96kvgd__full.jpg
Käytössä
Läs mer på vår FAQ-sida

Mått

Bruksanvisningar

Teknisk information

Produktlängd
248
Produktbredd
248
Produkthöjd
7
Vikt
19
Förpacknings längd
0
Förpacknings bredd
0
Förpacknings höjd
0
Locket har 70 mm tjock mark EPS-isolering med en metall U-stomme insats inuti som är förpackad i vattentät plast. Ytmaterialet är kraftigt konstläder med inbyggd UV-, mögel- och brandskydd. Undersidan är plastnät. Fyra fästband med säkerhetslås ingår för fästning.

Kom ihåg tillbehör