Ovalt isolerat lock

Robusta och högklassiga isolerade lock till små ovalformade badtunnor för 1–2 personer. Locken kan användas på modeller med en utvändig kamin. Locket påskyndar uppvärmningen av badvattnet, håller vattnet varmt längre och optimerar effektivt uppvärmningen även följande dag. Locket håller vattnet rent när badtunnan inte används och bidrar till säkerheten i synnerhet i barnfamiljer. Locket skyddar även insidan av karet mot UV-strålning. Locket klassifieras som säkerhetslock enligt standard EN17125.

Det robusta isolerade locket med en yta av konstgjort läder kan användas på Original Woody Tiny med en utvändig kamin. Locket består av ett enda heltäckande stycke. Med locket följer alltid fyra behändiga remmar med säkerhetslås som alltid medföljer alla lockpaket.

FI
1
Produktkod
ICTINYU
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/ICTINYU__02n7ud9u__full.jpg
Uutuus
Läs mer på vår FAQ-sida

Mått

Bruksanvisningar

Teknisk information

Produktlängd
158
Produktbredd
92
Produkthöjd
7
Vikt
4
Förpacknings längd
180
Förpacknings bredd
119
Förpacknings höjd
18
Locket har 70 mm tjock mark EPS-isolering med en metall U-stomme insats inuti som är förpackad i vattentät plast. Ytmaterialet är kraftigt konstläder med inbyggd UV-, mögel- och brandskydd. Undersidan är plastnät. Fyra fästband med säkerhetslås ingår för fästning.