Termometrar

Under uppvärmningsfasen är det enkelt att följa vattnets uppvärmning med hjälp av en termometer. Under uppvärmningen är det dock bra att röra om i vattnet, exempelvis med Kirami Paddel för omrörning, för att få reda på den verkliga temperaturen. Under tiden man badar kan man även följa temperaturutvecklingen för att ta reda på om det behöver läggas till mer ved i kaminen.

Kiramis lustiga guldfisk vattentermometer skapar glädje för badarna och är behändig för att mäta temperaturen i vattnet, bland annat under uppvärmningsfasen. Under uppvärmningen är det dock bra att röra om i vattnet, exempelvis med Kirami Paddel för omrörning, för att få reda på den verkliga temperaturen. Under tiden man badar kan man även följa temperaturutvecklingen för att ta reda på om det behöver läggas till mer ved i kaminen. Termometern skapar även glädje i flera lekar för både stora och små. Med hjälp av snöret kan termometern fästas någonstans om man inte önskar att den flyter runt bland badsällskapet.

CN
0
Produktkod
TM-KKALA
EAN Code
6430036753085
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/TM-KKALA__6430036753085__e0s7tbnf__full.JPG
Käytössä

Mått

Bruksanvisningar

Teknisk information

Produktlängd
8
Produktbredd
12
Produkthöjd
25
Vikt
0.097
Förpacknings längd
8
Förpacknings bredd
12
Förpacknings höjd
25
En termometer är bra att använda bland annat under uppvärmningsfasen. Under uppvärmningen är det dock bra att röra om i vattnet, exempelvis med Kirami Paddel för omrörning, för att få reda på den verkliga temperaturen. Under tiden man badar kan man även följa temperaturutvecklingen för att ta reda på om det behöver läggas till mer ved i kaminen.