Kylpytynnyri

Kirami on viime vuosina aktiivisesti lisännyt vientiponnistelujaan. Uusia jälleenmyyjiä etsitään koko ajan. Lue lisää paljujen viennistä ja tutustu jälleenmyyjiimme!
Paranna paljukokemusta kylpyvarusteilla tai anna niitä innokkaalle kylpijälle lahjaksi. Katso parhaat vinkkimme lisämukavuuksista ja tynnyrin tuunauksesta.
Laittaessaan kesämökkiä talviteloille moni miettii, mitä tehdä paljulle. Lue ohjeet, kuinka toimit, jos pidät talvitauon tai jos jatkat kylpemistä ympäri vuoden.
Family City-paljussa kylpyvesi lämpenee sähköllä, ja suodatinjärjestelmä sekä altaan hoitoaineet pitävät veden puhtaana jopa kuukausia. Nauti vaivattomasta kylpykokemuksesta!
Toimivan kylpytynnyrin voi antaa tai myydä eteenpäin. Kaikki paljussa olevat materiaalit voidaan myös kierrättää, jos paljulle ei enää ole käyttöä. Lue, miten!
Seppänen-Vainion perhe vaihtoi hyvin palvelleen puupaljun muoviseen, led-valaistuun paljuun. Vanha kylpytynnyri jatkaa elämäänsä uudessa kodissa. Lue lisää!
Kiramilla on kylpyveden lämmittämiseen useita puulämmitteisiä kamiinoita sekä sähköllä toimiva Tubtainer, jossa on myös suodatin. Lue lisää lämmittimistä!
Vesi, lämpö ja kiireettömyys tuovat hyvää oloa. Lue vinkit siitä, kuinka kylpytynnyri voi helliä kylpijän mieltä, sydäntä, lihaksia ja niveliä.
Mitä Suomen juhannus pitää sisällään? Meille suomalaisille juhannus on keskikesän, valoisan ja yöttömän yön juhla. Lue lisää juhannuksesta ja paljuilusta!
Tagit
Paljun valinnassa kannattaa muistaa muutama käytännöllinen perusasia: tuleeko palju omalle pihalle vai mökkikäyttöön, ja ketkä sitä käyttävät. Loput valintaan vaikuttavat seikat ovat lähinnä makukysymyksiä.