Kirami synnytti perheystävällisen Family-paljun ja muistuttaa kylpemistä rakastavia lukittavan kannen tärkeydestä

7.3.2017, 14:41

 

Kirami Oy:n tuoteperhe on saanut uuden jäsenen. Family-perhepaljussa on altaaseen kulkua ja poisnousua helpottava korotettu porras. Lisäksi kylpytynnyriin on saatavilla käsijohteella varustettu puurappu. Kiramin eriste- ja muovikansien valikoimista löytyvät yhteensopivat vaihtoehdot myös Family-paljuun. Lapsiperheille suositellaan vielä erillistä lukitusta kansiin.

"Kannella on monta erittäin hyvää käyttötarkoitusta niin turvallisuuden kuin hyödyn osalta. Kannen käyttö nopeuttaa paljuveden lämmittämistä, vesi pysyy lämpimänä pidempään ja helpottaa veden lämmittämistä myös seuraavana päivänä. Kansi pitää roskat ja eläimet pois tynnyrin huilatessa. Ennen kaikkea kansi ja sen lukitus lisäävät lapsiperheiden turvallisuutta", kertoo toimitusjohtaja Mika Rantanen.

Family-perhepalju on saatavilla hiilenmustaksi petsatulla kuusipaneelilla tai mustalla kierrätysmuovilla verhoiltuna. Sisäaltaan uutuusvärinä on hiputettu harmaa. Allas sisältää valmiit liitokset hiekkasuodattimelle. Käsijohteella varustettu puurappu on suunniteltu siten, että hiekkasuodatin voidaan sijoittaa sen alle. Sisäaltaassa on juomille vakiona neljä upotettua paikkaa, joihin sopivat esimerkiksi juomatölkit tai särkymättömät Kirami Drinkit tuopit.

”Ajatus rentoutumisesta paljussa on hyvin samanlainen kuin suomalaisille niin tuttu ajatus saunassa rentoutumisesta. Niin sauna kuin palju voidaan lämmittää illalla, kun kaikki työt esimerkiksi mökin pihassa on tehty, ja lihakset kaipaavat hoitavaa lämpöä. Lisäksi perheelliset toteavat kylpytynnyrin olevan rantaa turvallisempi paikka”, kiteytti tutkimusjohtaja Kati Myrén  Taloustutkimukselta.*

 

Kirami Familyn suositushinnat: 

Comfort Family M CULT-si ST CoalBlack, Gray alkaen2 190 €

Comfort Family M CULT-si EP Black, Gray  alkaen2 390 €

Käsijohteella varustettu rappu alkaen359 €

Drinkit tuopit & skumppalasit30 €

 

Kaikki tuotteet ovat nyt saatavilla Kiramin luotettavien jälleenmyyjien valikoimissa Suomessa ja muualla Euroopassa kaikkiaan neljässätoista maassa. Lisäksi kylpyvarusteita ja Outstanding by Kirami -pihasisustustuotteita on myynnissä Kiramin omassa verkkokaupassa. Kiramin omilla nettisivuilla on myös Etsi lähin jälleenmyyjäsi -hakuominaisuus.

 

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja Mika Rantanen, mika.rantanen@kirami.fi, 045 676 9954. 

* Kirami Oy:n tilaama tutkimus oli kaksiosainen. Kvantitatiiviseen tutkimukseen vastasi kaikkiaan 2079 iältään 20-68-vuotiasta omakotitalossa, rivitalossa tai paritalossa asuvaa suomalaista. Kvalitatiivinen tutkimus toteutettiin keskustelevaan ryhmään perustuvalla On-line community -metodilla. Keskusteluryhmässä vaihtoi ajatuksiaan 25 iältään 30–50-vuotiasta miestä ja naista ympäri Suomen.

 

Kirami-family-avainlipputuote
Kirami-family-avainlipputuote
Kirami-comfort-family-cult-ep-black-gray
Kirami-comfort-family-cult-ep-black-gray

 

 

Kirami-family-paikat-juomille
Kirami-family-paikat-juomille

 

Kirami-family-palju-ja-massasuodatin
Kirami-family-palju-ja-massasuodatin

 

Kirami-family-portaat-kaiteella
Kirami-family-portaat-kaiteella

 

Tagit