Original Chill M

CHILL är ett nytt sätt att njuta av att bada i badtunna. Lägre placerade bänkar ger en avslappnad sittposition och möjliggör nya sättet att njuta av badet. Bakåtlutande vilande sitställning är perfekt för avslappnande badstunder för vuxna. Alla barn älskar att leka vilt i Chilibadtunnan. CHILL är i perfekt storlek för dem som har mindre gårdar. Den 90 cm höga badtunnan gör det till och med möjligt för dig att bära den igenom huset till bakgården. En liten mängd av vatten gör att det krävs mindre ved vid uppvärmningen, och vattnet blir varmt betydligt snabbare.

MICU kaminen är en mycket simpel uppvärmare. MICU, och resten av våra kaminer är tillverkade av marinaluminium i hög kvalite. Som ytterpanel har en finsk granpanel, betsad i kolsvart färg, använts. Granpanelen behåller sitt utseende länge. Innerkarets mjuka grå färg är alltid tidlös och smälter vackert in i omgivningen.

Tunnans diameter är 170 cm, vattenvolym 1350 liter och den lämpar sig för 4 personer. Badtunnans torrvikt är 96 kg, MICU-kaminens bruttoeffekt är 30 kw och nettoeffekten som överförs till vattnet är 19 kw.

FI
0
Yttre färg
Inre färg
Produktkod
2908
Uutuus

Mått

Bruksanvisningar

Teknisk information

Antal personer
4
Fyllningsvolym
1030
Vattenkapacitet
1350
Yttre diameter
170
Höjd
89
Djup
73
Produktlängd
250
Produktbredd
170
Produkthöjd
205
Vikt
96
Förpacknings längd
170
Förpacknings bredd
170
Förpacknings höjd
100

Kom ihåg tillbehör