Original Chill M

CHILL on uusi tapa paljuilla. Matalaksi muotoiltu istuin mahdollistaa aivan uudenlaisen tavan rentoutua altaassa. Lepäävä istuma-asento on täydellinen aikuisten laiskotteluhetkiin. Lapset puolestaan nauttivat villeistä vesileikeistä CHILLissä. CHILL-kylpytynnyri on täydellinen vaihtoehto pieniin puutarhoihin. Koska CHILL on kevyt ja sen korkeus on vain 90 cm, sen voi kantaa portista tai oviaukosta helposti takapihalle. Pieni vesitilavuus takaa paljun nopean täytön ja pienen polttopuun kulutuksen.

MICU-kamiina on helppokäyttöinen ja lähes huoltovapaa merialumiinista valmistettu paljun ulkopuolelle asennettava kamiina; samaa korkeaa laatua kuin muutkin Kirami-kamiinat. Ulkokuorena mustan hiilen sävyisellä petsillä käsitelty suomalainen kuusipaneeli, joka säilyy pitkään hyvän näköisenä. Sisävärinä pehmeä elävä harmaa sisus on aina ajaton, tyylikäs ja kauniisti ympäristöön sulautuva.

Tynnyrin halkaisija on 170 cm, vesitilavuus 1350 litraa ja se soveltuu 4 henkilölle. Paljun kuivapaino on 96 kg, MICU-kamiinan bruttoteho on 30 kw ja veteen siirtyvä nettoteho 19 kw.

 

FI
0
Ulkoväri
Sisäväri
Tuotekoodi
2908
Uutuus
Original Chill M Micu ST-CB,gray Inside - Original Chill M Micu ST-CB,gray Sideview  - Original Chill M Micu ST-CB,gray
Original Chill M Micu ST-CB,gray Inside - Original Chill M Micu ST-CB,gray Sideview  - Original Chill M Micu ST-CB,gray

Mitat

Käyttöohjeet

Tekniset ohjeet

Tilavuus (henkilöä)
4
Täyttötilavuus
1030
Vesitilavuus
1350
Ulkohalkaisija
170
Korkeus (allas)
89
Syvyys
73
Tuotteen pituus
250
Tuotteen leveys
170
Tuotteen korkeus
205
Paino
96
Pakkauksen pituus
170
Pakkauksen leveys
170
Pakkauksen korkeus
100

Hanki myös lisävarusteet