Survivalisti Valerjan Romanovski tutkii ihmiskehon rajoja ja mahdollisuuksia. Häntä tukee Kiramin kylpytynnyrien jälleenmyyjä Vingberg Polska. Lue lisää!
Kylpytynnyriä voi käyttää myös talvella. Joulu ja uusi vuosi ovat mahtavia ajankohtia nauttia paljun lämmöstä. Pakkasrajaa paljun käytölle ei ole. Nykyaikaisen, ulkopuolisella kamiinalla varustetun kylpytynnyrin lämmittäminen ei ole talvella sen haasteellisempaa kuin kesälläkään. Allas täytetään normaalisti vedellä, puut ja sytykkeet laitetaan tulipesään ja sen jälkeen sytytetään tuli.
Vesiliikunta hellii niveliä ja rentouttaa kehoa. Vesijumpan voi tehdä myös paljussa omalla kotipihalla. Katso videolta fysioterapeutin suunnittelema vesijumppa paljussa.
Kiramin asiakkaat hankkivat peruuntuneen häämatkan tilalle paljun. Idearikas pariskunta päätti tehdä myös erilaisen piparkakkutalon. Katso kuvat piparipaljusta!
Asiakkaiden pyynnöstä Vingberg Polska lisäsi valikoimaansa kylpytynnyrit, joissa on huoleton muovinen sisäallas. Lue lisää puolalaisesta jälleenmyyjästä, jolla on pohjoismainen sydän.