Blogi

Kylpytynnyrin valinnassa kannattaa muistaa muutama käytännöllinen perusasia: tuleeko palju omalle pihalle vai mökkikäyttöön, ja ketkä sitä käyttävät. Loput valintaan vaikuttavat seikat ovat lähinnä makukysymyksiä.
Kirami-perheen viime kevään uutuus (2017) oli FAMILY-palju, joka on kehitetty niin lasten kuin ikäihmisten tarpeet huomioiden. Näin vuoden päästä lanseerauksesta voimme kertoa onnistuneemme tämän vauvasta vaariin -mallin kehitämisessä. Siitä tuli monen suosikki niin kotimaassa kuin Euroopassakin menneen vuoden aikana.
Tunnisteet
Kiramin valikoima täydentyy uudella, erittäin helppokäyttöisellä Tubtainer-ylläpitoyksiköllä, jonka avulla paljun voi pitää uintilämpöisenä ympäri vuorokauden ja veden puhtaana pitkään.
Kirami tuo markkinoille uutuusaltaan, jossa yhdistyvät paljun ja uima-altaan parhaat puolet. Grandy-minipool on tavallista paljua merkittävästi isompi, mutta mahtuu silti pienemmälle pihalle tai terassille.
Tunnisteet
Kevät on monelle sitä aikaa, kun kylpytynnyri otetaan taas käyttöön. Mikäpä olisi parempi ajankohta myös tarkastuksille sekä puhdistus- ja huoltotoimenpiteille.