Blogi

Erja Vauranoja ja Juha Jokipii vihittiin pariskunnan kotona Sastamalassa 29.7.2017. Kesäisille häille persoonallista maustetta antoivat kylpytynnyri ja Kirami. Milla ja Ari Salmelan avioliittoa juhlistettiin 5.8.2017 Mikkelissä. Tärkeässä roolissa The Salmelat -häissä olivat Kiramin ämpärit.
Yrityksen toiminnan kannalta tärkeä kivijalka on osaava henkilökunta, joka viihtyy työssään. Kiramilla tämä asia on erinomaisessa kunnossa. Tuotannossamme työskentelee iso joukko todellisia moniosaajia, jotka nauttivat työstään, kehittävät itseään jatkuvasti ja tekevät Kiramista yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön. Tutustu Kiramin henkilökuntaan ja lue, mitä ammattilaisemme kertovat itsestään ja työstään.
Tunnisteet

 

Kahden prinsessan äiti viennin eksperttinä

 

Taina Hujo-Oittinen, päätyi Kiramille soittamalla rohkeasti kysyäkseen töitä. Sen seurauksena hän tuli käymään tehtaalla ja sai työpaikan. Tapahtumasta on kulunut jo reilu 10 vuotta.

Tunnisteet

 

Viennin ja henkilökunnan oikea käsi

 

Miro Männistö, päätyi Kiramille ensimmäistä kertaa töihin työharjoittelun kautta opiskellessaan merkonomikoulussa Huittisissa. Harjoittelun päätyttyä hän tuli yritykseemme myös kesätöihin. Tunnollisella ahertamisellaan vakuuttanut Miro kuuluu nykyään luottovakiohenkilökuntaamme.

Tunnisteet

 

Myyjä jolla on huumorin pilke silmäkulmassa

 

Ensimmäisen kerran Antti Eskola tuli töihin Kiramille henkilöstövuokrausyrityksen kautta vuonna 2007. Tällöin hän tuli kesätöihin valmistamaan puutynnyreitä. Seuraavana kesänä hän palasi uudelleen yritykseemme kesätöihin. Koulutuksen kautta Antti päätyi myynnin tehtäviin vuonna 2011. Siitä lähtien hän onkin taidokkaasti vastannut Kiramin Pohjois- ja Etelä-Suomen alueen myynnistä.

Tunnisteet