Blogi

Adventure Spa on Salzburgin osavaltiossa toimiva yritys, jonka valikoimissa on puutarhoihin ja terasseille tarkoitettuja paljuja, saunoja, katoksia ja huvimajoja. Se aloitti toimintansa vuonna 2011 juuri Kiramin kylpytynnyreiden jälleenmyyjänä. – Halusimme tuoda maahan tyypillisiä suomalaisia kylpytynnyreitä ja tarjota kaikille itävaltalaisille mahdollisuuden kokea, kuinka ihanaa on kylpeä lämpimässä paljussa. Kiramilla ei vielä silloin ollut jälleenmyyjää täällä, joten tilaisuus oli meidän mielestämme loistava. Kiramin tuotteiden laatu ja viimeistely poikkesivat edukseen kaikista muista paljumerkeistä, kertoo Thomas Werner Adventure Spasta.
Miksi meidän pitäisi lopettaa grillatun ruuan nauttiminen talvella? On olemassa monia hyviä syitä miksi talvella kannataa grillata:
Kiitämme kaikkia yhteistyökumppaneita, asiakkaitamme ja Kirami Oy:n omaa henkilökuntaa kuluneesta vuodesta 2017! Toivotamme kaikille riemukasta ja onnellista uutta vuotta 2018!
Tunnisteet
Kylpytynnyriä voi käyttää myös talvella. Joulu ja uusi vuosi ovat mahtavia ajankohtia nauttia paljun lämmöstä. Pakkasrajaa paljun käytölle ei ole. Nykyaikaisen, ulkopuolisella kamiinalla varustetun kylpytynnyrin lämmittäminen ei ole talvella sen haasteellisempaa kuin kesälläkään. Allas täytetään normaalisti vedellä, puut ja sytykkeet laitetaan tulipesään ja sen jälkeen sytytetään tuli.
​​​​​​​Joulu jos mikä on hyvin perinteitä täynnä oleva juhla. Joulu merkitsee suomalaiselle pääasiassa rauhoittumisen aikaa, halutaan hetkeksi unohtaa arjen huolet ja viettää aikaa perheen ja muiden läheisten kanssa. Jouluaattona julistetaan joulurauha alkaneeksi Turusta, Suomen vanhasta pääkaupungista. Monet turkulaiset kokoontuu yhdessä ystävien ja perheiden kanssa joulurauhaa julistamaan kaupungintalolle klo 12.00, muiden suomalaisten seuratessa julistusta televisiosta. Jokaisella perheellä on omat joulu traditionsa, joihin monella kuuluu myös julupuuro mantelilla, jouluillan ateria, joulupukin vierailu, joulusauna sekä viimeisien vuosien aikana rentouttava joulukylpy tähtitaivaan alla.
Tunnisteet