“Kirjoita isolla, että tykkään työstäni" 

Kalle Pakkala | Kiramin henkilöstöesittely

 

Kalle Pakkala Kiramin kotimaan myynti | Kiramin henkilöstöesittely

Kalle Pakkala on toiminut myyjänä yli 20 vuoden ajan, joista neljätoista ansiokasta vuotta Kiramilla. Yrityksessämme hän vastaa kotimaan myynnistä. Kallen työnkuvaan sisältyy jatkuva vuorovaikutus jälleenmyyjien kanssa, tuotteiden hinnoittelu jälleenmyyjille sekä kotimaan myynnin hoitaminen kokonaisuudessaan. Mitään tavanomaista työpäivää Kallella ei ole, vaan hänen työpäivänsä sisältö vaihtelee päivästä toiseen. Alkuviikot hän työskentelee pääosin Kiramin konttorista käsin ja loppuviikosta hän käy tapahtumissa sekä asiakaskäynneillä. Kalle päätyi Kiramille töihin Mikan yllytyksestä. Hänellä oli Kiramille tultaessa suuri mielenkiinto alaa kohtaan sekä palava halu kehittää omia myyntitaitojaan. Kova palo viedä yritystä eteenpäin tuki myös Kallen päätöstä olla osana yrityksen toimintaa myyntimiehen roolissa.

Kallen mielestä työstä tekee mieluisan mukavat asiakkaat, hyvä työympäristö, kivat työkaverit, kehitysmahdollisuudet myyjän työssä sekä työn vapaus. Työtovereitaan hän kuvailee saman henkisiksi ja koviksi yrittämään. Se, että he tekevät parhaansa, tekee Kalleen vaikutuksen. Kalle ei säästele kehuja kuvaillessaan työtovereitaan.

Vapaa-ajallaan Kalle pelaa beachvolleytä ja sulkapalloa. Hän rentoutuu urheilun parissa kolmesta neljään kertaan viikossa. Matkustelu on hänelle myös vapaa-ajan huvittelukeino.