Hottubselect - Jälleenmyyjä Hollannista

 Hottubselect - Jälleenmyyjä Hollannista | Kirami

 

Hei, olemme Yostin ja Gerko yrityksestä Hottubselect

Gerko ja Yostin Boere pyörittävät Hollannissa yritystä nimeltä Hottubselect.  Yritys on Kiramin suurin jälleenmyyjä ulkomailla. He asuvat paikassa nimeltä Odiliapeel, missä Gerko aikoinaan aloitti puulämmitteisten kylpytynnyrien myynnin vuonna 2005. Yostin on Gerkon poika, joka jo nuorena koulupoikana avusti yrityksessä erilaisissa tehtävissä saadakseen hieman taskurahaa itselleen. Nykyään Yostin on  täysipäiväisesti mukana yrityksen toiminnassa. Hän ja hänen tiiminsä hoitavat varaston, huolehtivat toimituksista asiakkaille ja auttavat asiakasta valitsemaan sopivan kylpytynnyrin. Lisäksi Yostin tarjoaa myös korjauspalvelua. Jos kylpytynnyrin kanssa tulee ongelmia, Yostinilta saa apua.

 

Kirami Oy:n jälleenmyyjä Hollannista, Odiliapeel - Hottubselect | Kirami
Kirami Oy:n jälleenmyyjä Hollannista, Odiliapeel - Hottubselect 

 

Gerko hoitaa kaikki päivittäiset työt yrityksessä. Kiramin maahantuojana Benelux-maissa tehtäviin kuuluu myös tukea hänen omia Kirami-jälleenmyyjiä. Hän on viikoittain useasti yhteydessä Kirami Oy:n vientiosastoon. Yhteistyökumppanuus Kiramin kanssa on  tuonut menestystä molemmille yrityksille, kuten parempia kylpytynnyreitä Benelux-alueelle, enemmän myyntiä ja laadukasta asiakaspalvelua. Hottubselect aloitti Kiramin kylpytynnyrien myynnin noin seitsemän vuotta sitten. Laaja valikoima ja laadukkaat tuotteet olivat tärkeimpiä syitä, miksi he halusivat myydä juuri Kiramin kylpytynnyreitä.

 

Kirami Oy jälleenmyyjän Showroom Hollannista - odiliapeel - Hottubselect. | Kirami
Kirami Oy jälleenmyyjän Showroom Hollannista - odiliapeel - Hottubselect. 

 

Kun aloitimme Benelux-maissa kylpytynnyri ei ollut kovinkaan suosittu.  Meidän piti tehdä tuote ensin tunnetuksi, siksi laitoimme aluksi paljon energiaa markkinointiin. Kun tuote alkoi tulla suosituksi,  tuli markkinoille tietysti myös enemmän kilpailua. Jatkuvalla kehitystyöllä  voimme kuitenkin selviytyä kovassakin kilpailussa voittajana. Kukaan muu ei tee kylpytynnyreitä, jotka olisivat niin helppohoitoisia kuin Kiramin kylpytynnyrit.

Maassamme kylpytynnyriä käytetään useammin kuin Pohjoismaissa. Käytämme kylpytynnyriä eniten iltaisin työpäivän jälkeen. Asiakkaillemme tärkeimpiä ominaisuuksia kylpytynnyrissä ovat veden nopea vaihdettavuus, puhdistuksen helppous ja lyhyt lämmitysaika. Kiramin omalla ainutlaatuisella poistoventtiilillä ja pohjaeristeellä varustetut kylpytynnyrit ovatkin suosituimpia paljuja Benelux-maissa.

 

Benelux-maissa kylpytynnyri ei ollut kovinkaan suosittu.  Meidän piti tehdä tuote ensin tunnetuksi, siksi laitoimme aluksi paljon energiaa markkinointiin. | Kirami
Benelux-maissa on myös paljon leirintäalueita, “bed & breakfast” -paikkoja, vuokramökkejä ja puistoja, joissa ihmiset voivat vuokrata ja käyttää kylpytynnyreitä.

 

Benelux-maissa on myös paljon leirintäalueita, “bed & breakfast” -paikkoja, vuokramökkejä ja puistoja, joissa ihmiset voivat vuokrata ja käyttää kylpytynnyreitä. Tämän vuoksi myös kylpytynnyrien omistajille on tärkeää, että kylpytynnyri on valmis käytettäväksi lyhyessä ajassa heidän vierailleen.

Näemme Euroopassa, että uudet suuntaukset alkavat Hollannista, mistä ne taas vuorostaan leviävät muihin maihin. Siksi uusien tuotteiden ja kylpytynnyreiden kehittäminen on meille niin tärkeä asia. Normaalisti käymme Kiramin tehtaalla kahdesti vuodessa. Vieraanvaraisuus, uudet tuotteet, keskustelut ja yhdessä vietetty vapaa-aika tekevät vierailusta unohtumattoman. Kirami on kuin  iso perhe, johon meidän perheemme on ollut helppo liittyä. Tämän takia olen sitä mieltä, että Family on mitä sopivin nimi Kiramin uudelle kylpytynnyrille.

 

Näemme Euroopassa, että uudet suuntaukset alkavat Hollannista | Kirami
Kirami on kuin  iso perhe, johon meidän perheemme on ollut helppo liittyä.

 

Perhe Family työskentelee yhdessä, tarvitsemme kaikki mukavan Cozy tavan työskennellä helposti Easy, jotta yllämme kaikki tyylikkäälle Classy tasolle ja saavutamme parhaat Premium-tulokset.

Olemme ylpeitä siitä, että työskentelemme yhdessä Kiramin kanssa, että Hottubselect kuuluu suureen kylpytynnyriperheeseen  ja myy eniten Kiramin tuotteita koko Euroopassa.

 

Perhe Family työskentelee yhdessä | Kirami
Olemme ylpeitä siitä, että työskentelemme yhdessä Kiramin kanssa.

 

Tulevaisuudessa haluamme laajentaa yritystämme, työskennellä yhdessä kaikkien jälleenmyyjien kanssa. Panostamme Benelux-maissa siihen, ettei asiakkaan tarvitse ajaa yli tuntia löytääkseen hyvän Kirami-näyttelytilan,  jossa hän kohtaa ammattimaisen myyjän ja paljuasiantuntijan.

 

HOTTUBSelect.nl 

tel: +31 413 275566

Odiliapeel: Rogstraat 6 5409 SV Odiliapeel NL, Showroom & distribution.

Twello: HW iordensweg 57B 7391 KD Twello NL, Showroom.

Alkmaar: Oude Helderseweg 85b 1817 BJ Alkmaar NL, Shop in Shop Showroom.

Your Kirami Sales and Service partner in the whole of Europe: kirami-orange.com

 

Tulevaisuudessa haluamme laajentaa yritystämme, työskennellä yhdessä kaikkien jälleenmyyjien kanssa. | Kirami
Tulevaisuudessa haluamme laajentaa yritystämme, työskennellä yhdessä kaikkien jälleenmyyjien kanssa.