Paragraafin teksti

Kirami Oy:n valikoimaan kuuluvat laadukkaat ulkosaunat, jotka tarjoavat uusia näköaloja saunomiseen perinteitä kunnioittaen. Kaikki Kirami FinVision® -valmissaunat on valmistettu tämän päivän helppokäyttöisyydelle ja käyttömukavuudelle asetetut vaatimukset huomioiden. Saunojen sisätiloista huokuu kodikas tunnelma, joka vie rentoutujan mukanaan, ja suuren panoraamaikkunan ansiosta myös luonto tulee lähelle saunojaa. Pieni ulkosauna on paljon kokoaan tilavamman tuntuinen.

Ulkosauna, jonka saat nopeasti löylykuntoon

Pihasaunapaketit ovat valmiita, paikalle asennettavia moduuleja ja sähköt yhdistetään kätevästi ”plug and play -periaatteella”. Kiuas on valittavissa useista eri Harvian kiuasvaihtoehdoista. Valittavissasi ovat mallit, jotka parhaiten sopivat saunoihimme niin kokonsa kuin tehonsakin mukaan, jotta saunominen olisi sekä turvallista että miellyttävää. Saunojen käytännöllisiin yksityiskohtiin kuuluvat valmiiksi asennetut, tunnelmalliset LED-valot sekä siivoamista helpottavat, ylös nostettavat lauteet. Kaikki Kirami FinVision® -saunat ovat eristettyjä, joten sauna on energiatehokas ja sopii hyvin myös kylmemmille alueille. Eristys nopeuttaa myös lämmittämistä ja vaikuttaa lämmön säilymiseen saunassa. Kiramin valikoimiin kuuluu myös infrapunasauna.

Jos valitset Kirami-saunaasi puukiukaan, sen lämmitykseen kannattaa käyttää vain kuivia lehti- tai havupuita. Hyvä polttopuu on halkaistu puu, jonka halkaisija on noin 5 cm, pituus noin 33 cm ja paino noin 0,5 kg. Jos taas päädyt sähkökiukaaseen, sen käyttöohjeet löytyvät kiukaan ohjauspaneelista, jossa voi yleensä kätevästi valita tehon, lämmitysajan ja esiajastuksen.

Ilmanvaihdon ja tuuletuksen osalta on hyvä panna merkille, että Kirami FinVision® -saunassa tuloilma-aukko sijaitsee kätevästi kiukaan puoleisella seinällä, ja saunomisen aikana ilma poistuu kiukaan vastapäisessä yläkulmassa takaseinällä olevan poistoilmaventtiilin kautta. Kylpemisen jälkeen kiuasta on syytä pitää päällä vielä puolisen tuntia saunan kuivattamiseksi. Sen jälkeen sauna tuuletetaan pitämällä ulko-ovea hetken aikaa auki, jotta myös ilma saunan yläosista pääsee vaihtumaan.

Mutkaton toimitus, helppo asennus

Kiramin ulkosaunapaketti toimitetaan kokonaisena, ja asiakas asentaa puilla lämmitettävässä saunassa paikoilleen ainoastaan kiukaan, hormin, kiuaskivet, ovenkahvan ja saunan eteen ja taakse alareunoihin tulevat sokkelilaudat. Sähkösaunassa vain kiukaan kivet, ovenkahva ja sokkelilaudat tulee asentaa paikoilleen. Sauna tulee sijoittaa tasaiselle alustalle, joka kestää saunan painon. Pohjan voi tasata kivimurskeella tai valaa betonista. Kylmän ilmaston alueilla pohja on hyvä eristää.

Jotta sauna tuulettuisi ja kuivuisi hyvin, suosittelemme korottamaa saunan pohjan korkeammalle maasta. On tärkeää myös huolehtia, ettei sauna jää pitkän nurmikon tai heinikon ympäröimäksi.

Saunominen on elämys, johon liittyy muutakin kuin löylyt viihtyisässä saunassa. Kirami FinVision® Annex on konsepti, johon kuuluu monenlaisiin tarkoituksiin sopivia moduuleja, jotka entisestään lisäävät saunomisen nautinnollisuutta ja toimivuutta. Näihin kuuluvat pukukoppi, terassi ja lounge erilaisine lisävarusteineen. Rakenna saunaelämyksestä juuri sinulle sopiva kokonaisuus. Vain mielikuvitus on rajana.