Paragraafin teksti

Kiramin valikoimasta löytyy laadukkaita kylpytynnyreitä erilaisiin käyttötarkoituksiin ja eri kokoluokissa. Myös pintamateriaaleissa ja altaan väreissä on lukuisia vaihtoehtoja. Malliston laajuus pyrkiikin palvelemaan laajan asiakaskunnan hyvinkin erilaisia tarpeita. Meiltä löytyy kylpytynnyreitä erilaisiin tarpeisiin: palju omakotitalon pihalle rentoutumiseen, pienemmälle porukalle tai perheelle, tai isomman kaveriporukan tarpeisiin sopiva kylpytynnyri mökin terassille. Ja kaikkea siltä väliltä. Jos siis etsit paljua mökille, terassiin upotettavaa kylpytynnyriä kotiin tai jonnekin ihan muualle, Kiramin valikoimista löytyy varmasti juuri sinun tarkoitukseesi sopiva ja toiveitasi vastaava palju.

Kylpytynnyri vesiterapiasuuttimilla tai valoilla? Löytyy!

Kokojen ja pintamateriaalien lisäksi voit valita Kirami-kylpytynnyriisi monenlaisia lisäominaisuuksia ja -varusteita. Jos haluat kylpyhetkiisi vielä tavallistakin enemmän ylellisyyttä ja nautinnollisuutta, sinua saattaisi kiinnostaa kylpytynnyri vesiterapiasuuttimilla. Kiramilla on nimittäin malleja, joissa sekin on mahdollista. Palju vesiterapiasuuttimilla tarjoaa mahdollisuuden rentoutua vieläkin perusteellisemmin ja nauttia kylvystä täysin siemauksin.

Kiramin kylpytynnyrin varustaminen tyylikkäillä LED-valoilla on erittäin suosittua. Palju valoilla on suorastaan taianomainen pimenevissä illoissa. Upeat ja turvallisesti asennetut valot luovat upeaa tunnelmaa ja tekevät kylvystä vieläkin miellyttävämmän. Mukavuutta ja turvallisuuttakin lisääviä varusteita ovat muiden muassa, kannet, portaat, juomatelineet sekä ylelliset kylpytekstiilit ja laadukkaat tarvikkeet. Kiramin kylpytynnyrit ja varusteet noudattavat piiruntarkasti alan turvallisuusstandardeja.

Miten palju lämmitetään?

Paljun lämmitykseen tarkoitetut ajattomasti muotoillut, tehokkaat ja kestävät kamiinamme ovat korkealuokkaista, erinomaisesti lämpöä johtavaa merialumiinia. Kun käytät kuivia puita ja oikeaa lämmitystekniikkaa, sujuu kylpyveden lämmittäminen Kiramin tehokkailla kamiinoilla nopeasti.

Lämmityksen osalta valittavissa on myös hybridimalli, jossa yhdistyvät puulämmitteisen ja sähköpaljun parhaat ominaisuudet. Sähkölämmitys on vaivaton ja puulämmitys taas edullinen ja tehokas lämmitysmenetelmä. Voit esimerkiksi mökille saapuessa lämmittää kylpytynnyrin veden nopeasti puilla ja sen jälkeen ylläpitää lämpöä sähköllä seuraavat päivät.

Onko paljun hankinta on helppoa?

Kiramin kylpytynnyrin hankinta on vaivatonta ja asennuskin helppoa. Kylpytynnyri toimitetaan pääsääntöisesti kaikki tarvikkeet sisälle pakattuna. Kylpytynnyrin alustaksi sopii altaan täyden painon kantava tasainen alusta, jonka voi tasata esim. kivimurskeella, valaa betonista tai päällystää laatoilla. Valmiille pohjalle asennus kestää arviolta tunnin. Kylpytynnyri toimitetaan valmiiksi kasattuna ja kamiina sekä piippu irrallaan. Käyttöön ottamiseksi tarvitsee vain kiinnittää kamiina, savupiippu ja poistoventtiili paikoilleen. Lämmittämisessä paras ja kustannustehokkain puu on kuiva, pilkottu koivuklapi, mutta lämmityskäyttöön kelpaavat myös muut puulajikkeet.

Paljun hoitoa varten Kiramilla on täydellinen valikoima niin kylpytynnyrin puhtaana pitämiseen kuin vesihygieniaankin.