Kylpytynnyrin asennus

 

Tasainen ja kestävä sorapeti on riittävä perusta paljulle | Kirami
Tasainen ja kestävä sorapeti on riittävä perusta paljulle | Kirami

Q: Millaisen alustan/perustan kylpytynnyri vaatii?

A: Kylpytynnyrin asennusta varten alustaksi/perustaksi tulee valita altaan täyden painon ja koko pinta-alan kantava tasainen alusta.
Pohjan voi tasata esim. kivimurskeella tai jos haluaa kiinteämmän pohjan, kiven karkeus voi olla esim. 6–16 mm. Sen voi myös valaa betonista tai päällystää laatoilla. On myös suotavaa pitää kylpytynnyrin ympäristö puhtaana kasvillisuudesta.  Katso ohjeet!

Puutynnyrin alustalle on hyvä asettaa juoksut ristiin tynnyrin omien juoksujen kanssa, jotta tynnyrin pohja pysyisi riittävän kuivana eikä alkaisi lahoamaan. 

 

Lue kuinka paljusi tulee sijoittaa kestävälle ja tasaiselle alustalle

Q: Kauanko kestää, että pääsen kylpyyn (toimituksesta)?

A: Valmiille pohjalle kylpytynnyrin asennus kestää arviolta tunnin. Kylpytynnyri toimitetaan valmiiksi kasattuna ja kamiina irrallaan. Käyttöön ottamiseksi tarvitsee vain kiinnittää kamiina, savupiippu ja poistoventtiili paikoilleen. Ennen ensimmäistä käyttöä tulee perehtyä käyttöohjeisiin huolellisesti. Huomaa, että täyttö ja lämmitys vievät oman aikansa.

Q: Voiko kylpytynnyrin upottaa terassiin?

A: Voi upottaa, kunhan kamiina on terassin ulkopuolella, paloturvallisella alueella. Myös veden poisto tulee ottaa huomioon sijoitusta mietittäessä.

Jatkoputkisarjalla siirrät kamiinaa kauemmas tynnyristä | Kirami
Jatkoputkisarjalla siirrät kamiinaa kauemmas tynnyristä. 

 

Jatkoputkisarjan ja/tai välipoistosarjan hankkiminen kamiinan ja paljun väliin saattaa helpottaa altaan sijoittamista terassiin. 

 

Välipoistosarja kamiinan ja altaan väliin | Kirami
Välipoistosarja kamiinan ja altaan väliin 

 

Lue myös kuinka valitset sopivan paljun?

Lue mihin palju kannattaa pihalla sijoittaa?Nauti täydellisistä kylpyhetkistä!

Tutustu laajaan valikoimaamme kylpytynnyrin lisävarusteita sekä lue lisää myös Kiramin erilaisista kylpytynnyrimalleista! 

 

Hero-kuva