Kuinka valitset sopivan paljun?

Kuinka valitset sopivan paljun? | Kirami - Tunnelmallisiin kylpyhetkiin

 

Paljun valinnassa kannattaa muistaa muutama käytännöllinen perusasia: tuleeko palju omalle pihalle vai mökkikäyttöön, ja ketkä sitä käyttävät. Loput valintaan vaikuttavat seikat ovat lähinnä makukysymyksiä.

 

Palju kotipihalle

Kotipihalla paljua tulee käytettyä useammin, joten valitse tehokas kamiina, jolla saat veden nopeasti lämpimäksi. Panosta myös helppokäyttöisyyteen: huoltovapaata paneelipintaa ei tarvitse öljytä, ja suodatinjärjestelmä ja vesihygieniatuotteet varmistavat, ettei vettä tarvitsee vaihtaa usein.

 

Kirami palju kotipihalle | Warmer feelings
Kirami palju kotipihalle | Warmer feelings

 

Palju mökille

Mökillä ei ole yleensä kiire ja on aikaa lämmitellä paljun vettä, joten kamiinan ei tarvitse olla niin tehokas. Vesi tule vaihdettua useammin, jo yhden tai kahden käyttökerran jälkeen, jos se otetaan merestä tai järvestä, joten suodatinta ei tarvita.

Kemikaaleilla voi pidentää veden puhtautta. Niitä on olemassa kahta erilaista: happi- ja klooripohjaisia. Happipohjaiset ovat hellävaraisempia ja sopivat lapsiperheille, klooripohjaiset taas ovat tehokkaampia, mutta niiden käytössä pitää olla tarkkana. Tutustu vaihtoehtoihin, kuten Moniteho-, Aktiivihappi- ja Shokkikloori-tuotteisiin.

Mökille haetaan usein ekologista ja luonnonläheistä henkeä, joten sinne sopivat puulla ulkoverhoillut paljut.

 

Kirami palju mökille | Warmer feelings
Kirami palju mökille | Warmer feelings

 

Käyttäjien määrä ratkaisee

Hyvänä muistisääntönä voi pitää, että iso perhe tarvitsee ison paljun. Jos taas käyttäjinä on vanhenevaa väkeä tai pieniä lapsia, turvallisuuden ja käyttömukavuuden vuoksi kannattaa hankkia malli, jossa on sisäportaat, kuten Kiramin Family-paljuissa.

 

Ulkonäkö, lisävarusteet, alkuperä?

Valitsemalla kotimaisen valmistajan kylpytynnyrin tietää valitsevansa laatua ja saavansa apua myös hankinnan jälkeen. Kiramin paljut on tehty kestämään. Kiramin tuotteet ovat Suomessa valmistettua laatutyötä, ja käytämme vain parhaita materiaaleja.

Kylpytynnyriä voi muokata mieleisekseen ulkopintamateriaaleilla, sisäväreillä ja vaikka valaistulla sisäaltaalla. Tutustu lisävarusteiden valikoimaan.

 

Kiramin tuotteet ovat Suomessa valmistettua laatutyötä, ja käytämme vain parhaita materiaaleja. | Kirami
Kiramin tuotteet ovat Suomessa valmistettua laatutyötä, ja käytämme vain parhaita materiaaleja. | Kirami

 

Kokeile miltä palju näyttää pihallasi

Kirami on julkaissut paljun suunnitteluohjelman, jolla voit kokeilla eri malleja, värejä ja paljuun kuuluvia lisävarusteita. Valitse haluamasi paljumalli, lämmitin, ulkomateriaali ja -väri sekä sisäväri annetusta valikoimasta.

Kuvaa pihasi paljun taustalle, sovita paljun koko ja perspektiivi kohdalleen apumittojen avulla. Testaa eri tuote- ja väriyhdistelmiä valikoimastamme: mikä sopisi juuri teidän pihaanne? Lataa 3D-paljuvalitsin puhelimeesi.

 

 Kuinka valitset sopivan paljun? | Kirami
 Kuinka valitset sopivan paljun? | Kirami

 

YouTube: Katso videolta, miten kylpytynnyri asennetaan

Tutustu myös Grandy minipooliin

 

Terveisin,

Kalle Pakkala
Myyntipäällikkö