8-vuotias keräsi itse rahat paljuun

8-vuotias keräsi itse rahat paljuun | Kirami - Tunnelmallisiin kylpyhetkiin

 

Päättäväinen nuori mies kokosi itse rahat paljuun

Lempäälässä asuva 8-vuotias Mico pääsi kylpemään paljussa ensimmäistä kertaa ystävänsä syntymäpäiväjuhlissa. Paljuilu vei pojan täysin mukanaan, joten hän ehdotti kylpytynnyrin hankintaa myös omille vanhemmilleen. Äiti ja isä eivät kuitenkaan heti innostuneet asiasta, joten Mico päätti itse koota rahat paljun hankintaa varten.

Micon vanhemmat olivat keränneet säästötilille rahaa pojan syntymästä lähtien. Paljun hankintaa ajatellen summasta puuttui kuitenkin vielä useita satasia.

– Mico oli päättäväinen haaveensa suhteen ja halusi ryhtyä säästöhommin. Kaikki syntymäpäivä-, nimipäivä- ja joululahjat hän halusi rahana, jotta saisi säästettyä paljua varten. Lisäksi Mico keräsi taskurahaa kotitöitä tekemällä sekä myi vanhoja vaatteita ja leluja kirpputorilla, Micon äiti Sanna Kangasniemi kertoo.

 

8-vuotias keräsi itse rahat paljuun | Kirami - Tunnelmallisiin kylpyhetkiin
Kirami Oy - Päättäväinen nuori mies kokosi itse rahat paljuun

 

Pitkä odotus palkittiin

Mico keräsi rahaa paljuun yli vuoden ajan.

– Pojan pitkäjänteisyys yllätti minut täysin. Paljun hankkimiseen tarvitaan iso summa rahaa, ja säästäminen vaatii paljon kärsivällisyyttä. Oli positiivista huomata, miten päättäväinen nuori mies Micosta on kasvanut, Sanna-äiti iloitsee.

Kun tarvittava rahasumma oli saatu kokoon, Mico pääsi vihdoinkin valitsemaan itselleen sopivaa paljua

– Päädyimme koko perhe yhdessä puulämmitteiseen Kirami Original Easy M -paljuun. Se on meille helppohoitoinen vaihtoehto, ja siihen mahtuu sopivasti kuusi henkilöä.

Uudelle paljulle rakennettiin paikka perheen pihalle, ja se saatiin vihittyä käyttöön kesäkuun alussa. Kauan odotettu palju on ollut kovassa käytössä.

– Erityisesti viikonloppuisin ja juhannuksena olemme viettäneet paljussa paljon aikaa. Mico on nauttinut paljussa kylpemisestä myös jalkapallotreenien jälkeen. Lisäksi poika kutsuu mielellään ystäviä kylään paljuilemaan, Sanna jatkaa.

 

8-vuotias keräsi itse rahat paljuun | Kirami - Warmer feelings
Warmer feelings - Pitkä odotus palkittiin.

 

Kesäloma rentoutuen

Micon vanhemmat ovat hankinnan jälkeen innostuneet paljuilusta ja rentoutuvat siellä musiikkia kuunnellen. Myös perheen koira on ollut kiinnostunut kylpemisestä, mutta se on toistaiseksi saanut tyytyä uiskentelemaan läheisessä järvessä.

Yhteistä kesälomaa perhe viettää sekä Suomessa että ulkomailla.

– Suomen kesän sateiden varalle käymme etelänmatkalla täyttämässä aurinkovarastot täyteen. Muutoin vietämme aikaa kotona ja rentoudumme, saunomme, grillaamme, syömme mansikoita – ja tietysti kylvemme paljussa, Sanna ja Mico kertovat hymyillen.

 

Kesäloma rentoutuen perheen ja koiran kanssa | Kirami
Kirami Oy - Kesäloma rentoutuen perheen ja koiran kanssa.

 

Lisää kuvia

***************

Ihanaa kesää Micolle ja kiitos, kun jaoit hienon tarinasi kanssamme!


Warmer feelings,
toivottaa koko Kiramin väki