Itävallan jälleenmyyjä - Adventure Spa

Itävallan jälleenmyyjä - Adventure Spa | Kirami

 

Adventure Spa myy elämyksiä Itävallassa

Adventure Spa on Salzburgin osavaltiossa toimiva yritys, jonka valikoimissa on puutarhoihin ja terasseille tarkoitettuja paljuja, saunoja, katoksia ja huvimajoja. Se aloitti toimintansa vuonna 2011 juuri Kiramin kylpytynnyreiden jälleenmyyjänä.

– Halusimme tuoda maahan tyypillisiä suomalaisia kylpytynnyreitä ja tarjota kaikille itävaltalaisille mahdollisuuden kokea, kuinka ihanaa on kylpeä lämpimässä paljussa. Kiramilla ei vielä silloin ollut jälleenmyyjää täällä, joten tilaisuus oli meidän mielestämme loistava. Kiramin tuotteiden laatu ja viimeistely poikkesivat edukseen kaikista muista paljumerkeistä, kertoo Thomas Werner Adventure Spasta.

Adventure Spa ei myy vain tuotteita, vaan elämyksiä.

– Olemme hyvin asiakaslähtöinen yritys. Meiltä saa aina ystävällistä palvelua ja neuvontaa, lupaa Werner. 

 

Adventure Spa myy elämyksiä Itävallassa | Kirami
Itävallan jälleenmyyjä - Adventure Spa on Salzburgin osavaltiossa toimiva yritys.

 

Sukellusharrastuksesta kipinä kylpytynnyreihin

Adventure Span perustivat Thomas ja Ulrike Werner, jotka tapasivat ollessaan töissä huolintaliikkeessä. Ajatus kylpytynnyreiden jälleenmyyjäksi siirtymisestä oli Thomasin.

– Kävimme mielellämme sukeltamassa. Aina, kun nousimme vedestä ja riisuimme sukelluspukumme, palelimme. Meille tuli mieleen, miten hienoa olisi silloin päästä suureen, lämpimään vesitynnyriin, Werner kertoo.

Sanoista tekoihin: Thomas teki pientä tutkimusta, hyppäsi seuraavaan lentokoneeseen ja matkusti Sastamalaan tutustuakseen Kiramiin. Hän piti yrityksestä ja tuotteiden laadusta ja oli varma, että Kiramin paljuille olisi suuret markkinat myös Itävallassa. Ensimmäinen näyttelytila rakennettiin pariskunnan kotiin, ja se oli tietysti hyvin pieni. Kun ensimmäiset paljut oli saatu myytyä, avattiin uusi, isompi myymälä.

- Tietysti myös meillä kotonakin on nykyään iso palju, jota käytämme kahden lapsemme kanssa, Werner sanoo.

 

Sukellusharrastuksesta kipinä kylpytynnyreihin | Kirami
Itävallassa on innostuttu kylpytynnyreistä - Adventure Spa on Salzburgin osavaltiossa toimiva yritys.

 

Itävallassa on innostuttu kylpytynnyreistä

Paljuilun suosio kasvaa Itävallassakin koko ajan.


– Käyttäjät haluavat itse lämmittää kylpytynnyrinsä veden, ja vieläpä ilman sähköä, tulella, jonka ovat itse sytyttäneet. Erityisesti vuoriston hiihtokeskuksissa se on asiakkaille upea kokemus. He kertovat usein myös siitä uskomattomasta tunteesta, joka tulee, kun he istuvat lämpimässä paljussa ja taivaalta leijailee alas suuria lumihiutaleita, Werner kuvailee.

Itävallassa kylpytynnyreiltä ja varsinkin niissä käytetyltä puulta odotetaan korkeaa laatua ja pitkää käyttöikää, koska paljusta halutaan nauttia monta vuotta. Asiakkaat arvostavat myös Kiramin tehokkaita kamiinoita.

– He eivät halua, että veden lämmitykseen kuluu kovin kauan. Kiramin kamiinoilla vesi lämpenee 1,5–4 tunnissa, mikä on heidän mielestään sopiva aika, Werner sanoo.

Itävalta on vuoristoinen maa, mutta paljujen kuljettaminen asiakkaille ei yleensä aiheuta ongelmia.

– Suurin osa kuljetuksista ei ole haastavia, koska asiakas ystävineen tai perheineen auttaa niissä. Kiramin tynnyrit eivät ole kovin painavia: 3–4 vahvaa miestä pystyy käsittelemään sellaista, kertoo Werner.

 

Itävallassa on innostuttu kylpytynnyreistä | Kirami
Itävallan jälleenmyyjä Thomas Werner - Adventure Spa on Salzburgin osavaltiossa toimiva yritys.

 

Suunta eteenpäin

Adventure Spa muutti nykyisiin, näyttäviin toimitiloihin vuonna 2013.

– Nyt meillä on 400 neliömetrin näyttely- ja myymälätilat. Pihalla on "show garden", jossa on aina muutamia malleja myymistämme tuotteista esillä, Werner kuvailee.

– Olemme hyvin tyytyväisiä Kiramin tuotteisiin ja haluamme pitää ne valikoimissamme. Meillä on alalta paljon kokemusta ja katsomme vahvasti eteenpäin. Tavoitteenamme on tietysti kasvattaa myyntiä myös tulevaisuudessa, Werner summaa. 

 

Itävallan jälleenmyyjä  - Adventure Spa showroom | Kirami
Itävallan jälleenmyyjä  - Adventure Spa showroom 

 

adventureSPA 

Hauptstrasse 31
AT-5082 GRÖDIG
AUSTRIA