Kiramin jälleenmyyjä FrankenSpa asensi saunat ja paljut TraumHaffin lomamökkeihin Szczecinin laguunilla ennätysajassa. Lisäarvoa kaikille!
Janne Käpylehto on rakentanut jo oin 80 jääkarusellia. Maailmanennätys on ollut hänen hallussaan useamman kerran. Lappajärvellä yritetään uutta ennätystä puolen kilometrin jääkarusellilla. Kirami jälleen mukana tuotteillaan tempauksessa, tällä kertaa Kirami FinVision® -sauna Nordic misty ja Breezy -palju riehassa esillä.
FinnTouchin joulukalenterissa 2021 puoliksi suomalainen Lea Ranki voitti Kiramin CHILL-paljun - enemmän kuin miellyttävä yllätys!
Millaista saunakulttuuri on ulkomailla ja miten saunominen onnistuu Monacossa? Lue Valtteri Bottaksen mietteitä ja kokemuksia Kirami FinVision -saunasta.
Sisustussuunnittelija Minna Haapakoski integroi Chill-paljun vapaa-ajanasuntonsa terassiin. Lue Minnan kokemuksista ja ota vinkit paljun sijoitteluun.
Näyttelijä, sekatyömies ja Muumipapan ääni rentoutuu mökillä halkoja hakaten ja paljussa istuen. Samalla syntyy uusia ideoita. Lue lisää Villen ajatuksista!
Almost Heaven Saunas tuo Kiramin paljuja Yhdysvaltojen markkinoille. Lue enemmän Pohjois-Amerikan sauna- ja kylpykulttuurista!
Kiramin sponsoroimalla kesäreissullaan Suomi-bloggaaja René Schwarz piipahti tehtaalla Sastamalassa, tutustui FinVision -saunaan ja striimasi Kiramin paljusta. Lue lisää blogissa!
Nykyään melkein jokaisen Suomessa olevan vuokramökin pihalla on kylpytynnyri, eikä siitä välttämättä tarvitse maksaa ekstraa.
Cantick Head Lighthouse tarjoaa perinteisen suomalaisen sauna- ja kylpytynnyrikokemuksen upeissa maisemissa. Lue lisää tästä ainutlaatuisesta kohteesta.