Hidasta elämää -hyvinvointibrändin taustavaikuttajat Sanna Wikström ja Valtteri Heiskanen lapsineen ja rescue-koira Maggien kanssa Kiramin paljua ja luontoa fiilistelemässä. Kaunis mökkipaikka sijaitsee Suomen Heinolassa, Lusissa Ala-Rääveli-järven rannalla.
Tekniikan, muotoilun ja mukavuuden yhdistäminen on synnyttänyt pihasaunaelämyksiä, jotka tarjoavat luksusta ja rentoutumista samassa paketissa. Tutustu Kirami FinVision® Annex kokonaisuuteen, jossa yhdistyvät suomalaisen käsityön parhaat puolet nykyaikaisin mukavuuksin.
"Der Fassbruder", Kirami-jälleenmyyjä ja paljufani Franz Lang tarjoaa asiakkailleen todella henkilökohtaista palvelua.
Kiramin jälleenmyyjä FrankenSpa asensi ulkosaunat ja paljut TraumHaffin lomamökkeihin Szczecinin laguunilla ennätysajassa. Lisäarvoa kaikille!
Janne Käpylehto on rakentanut jo oin 80 jääkarusellia. Maailmanennätys on ollut hänen hallussaan useamman kerran. Lappajärvellä yritetään uutta ennätystä puolen kilometrin jääkarusellilla. Kirami jälleen mukana tuotteillaan tempauksessa, tällä kertaa Kirami FinVision® -sauna Nordic misty ja Breezy -palju riehassa esillä.
FinnTouchin joulukalenterissa 2021 puoliksi suomalainen Lea Ranki voitti Kiramin CHILL-paljun - enemmän kuin miellyttävä yllätys!
Millaista saunakulttuuri on ulkomailla ja miten saunominen onnistuu Monacossa? Lue Valtteri Bottaksen mietteitä ja kokemuksia Kirami FinVision® -saunasta.
Sisustussuunnittelija Minna Haapakoski integroi Chill-paljun vapaa-ajanasuntonsa terassiin. Lue Minnan kokemuksista ja ota vinkit paljun sijoitteluun.
Näyttelijä, sekatyömies ja Muumipapan ääni rentoutuu mökillä halkoja hakaten ja paljussa istuen. Samalla syntyy uusia ideoita. Lue lisää Villen ajatuksista!
Almost Heaven Saunas tuo Kiramin paljuja Yhdysvaltojen markkinoille. Lue enemmän Pohjois-Amerikan sauna- ja kylpykulttuurista!