Asiakastarina

Vesiliikunta hellii niveliä ja rentouttaa kehoa. Vesijumpan voi tehdä myös paljussa omalla kotipihalla. Katso videoilta fysioterapeutin suunnittelemat vesijumpat paljussa. Haluatko sinäkin yhdistää kuntoilun ja hauskanpidon lastesi kanssa?
Nykyään melkein jokaisen Suomessa olevan vuokramökin pihalla on kylpytynnyri, eikä siitä välttämättä tarvitse maksaa ekstraa.
Kirami juhlii tänä vuonna 20-vuotista historiaansa. Lue kiramilaisten parhaita muistoja paljujen, asiakkaiden ja kollegojen parista.
Cantick Head Lighthouse tarjoaa perinteisen suomalaisen sauna- ja kylpytynnyrikokemuksen upeissa maisemissa. Lue lisää tästä ainutlaatuisesta kohteesta.
Janne Käpylehto on rakentanut jo 60 jääkarusellia. Nyt hän sai jälleen kerran pyörimään maailman suurimman jääkarusellin ja Kiramin paljun. Lue, minkälaisia haasteita tuli tällä kertaa vastaan ja kuinka maailmanennätys kuitenkin onnistui Lappajärvellä.
Valerjan Romanovski selviytyi 50 päivän kokeestaan Lapissa kylmien ja lämpimien kylpyjen avulla. Lue lisää puolalaistutkijasta ja hänen tutkimuksestaan!
Suomalainen sauna on elämys maailmalla. Tätä ajatusta Sauna from Finland -verkosto viestii eteenpäin. Lue lisää, miten verkosto voi olla avuksi yrityksille kansainvälisillä markkinoilla.
Survivalisti Valerjan Romanovski tutkii ihmiskehon rajoja ja mahdollisuuksia. Häntä tukee Kiramin kylpytynnyrien jälleenmyyjä Vingberg Polska. Lue lisää!
Kiramin asiakkaat hankkivat peruuntuneen häämatkan tilalle paljun. Idearikas pariskunta päätti tehdä myös erilaisen piparkakkutalon. Katso kuvat piparipaljusta!
Riitta Okkonen ja hänen miehensä Jukka omistavat lomamökin Itävallassa, missä heillä on ollut jo monta vuotta Kiramin palju. Kesän pariskunta viettää kotonaan Suomessa, jossa he ovat rakentaneet Riitan vanhempien aiemmin omistamasta, idyllisten maisemien ympäröivästä maatilasta ihanan lomakartanon. Lue, miksi myös lomakartanossa piti olla palju…