Osta palju vaivattomasti

Paljun valinta ja ostaminen | Kirami

Paljun valinta ja ostaminen 

Kylpytynnyrin hankkiminen on usein pitkän harkinnan tulos. Kirami haluaa laadukkaiden paljujen lisäksi varmistaa asiakkaille vaivattoman ostokokemuksen, ja siksi paljun valinnasta ja hankinnasta on tehty mahdollisimman mutkatonta. 

Ladattavat tuotekortit Kiramin kotisivuilta | Kirami
Ladattavat tuotekortit

Meille Kiramilla on tärkeää, että paljun hankinta on sujuvaa. Olemme kehittäneet apuvälineen paljun valintaa varten ja helpottaneet asiointia jälleenmyyjiemme kanssa lisäämällä ladattavat tuotekortit kotisivuillemme. Ilo paljun hankinnasta ei myöskään pääty ostoon: palkitsemme rekisteröityneen asiakkaan pienellä tuotelahjalla.

 

Kiramin 3D-paljuvalitsin | Kirami
Kiramin 3D-paljuvalitsin

Kiramin 3D-paljuvalitsimen avulla löydät paljulle sopivan paikan

Kiramin 3D-paljuvalitsimella voit testata, minkälainen palju omalle pihalle sopii. Ohjelmaan voi ladata kuvan pihastasi ja sommitella sen avulla kylpytynnyrille parasta paikkaa.  Ohjelman avulla voit kokeilla eri malleja, värejä, lisävarusteita ja sovittaa paljun koon sekä perspektiivin kohdilleen apumittojen avulla.

Myös jälleenmyyjät voivat käyttää paljuvalitsinta apuna esitellessään asiakkaille eri paljuvaihtoehtoja.

 

Lataaa Usein kysytyt kysymykset -esite | Kirami
Usein kysytyt kysymykset -esite

Apua esitteistä

Nettisivuille olemme koonneet useimmin kysyttyjä kysymyksiä auttamaan paljuihin liittyvissä kysymyksissä. Esitteen voi ladata nettisivuilta ja jälleenmyyjiltä sen saa mukaan vihkosena. Olemme koonneet oman esitteen myös paljujen vedenhoitotuotteista ja myös sen voi kätevästi ladata nettisivuiltamme. Esite tulee asiakkaalle paperiversiona uusien tynnyrien mukana myös jälleenmyyjiltä ostettaessa.

Vesihygienia esite  | Kirami
Vesihygienia esite 

 

Lisätarvikkeita joka hetkeen

Paljussa kylpeminen on loistava tapa rentoutua. Siksi myös kylpyhetken kruunaamiseksi tehtyjen lisätarvikkeiden hankinta on Kiramilla helppoa. Lisätarvikkeet saat vaivattomasti jälleenmyyjiltämme. Voit ladata nettisivuilta haluamasi tuotteen tuotekortin ja näyttää sen myyjälle kaupassa. Näin myyjä tietää heti mistä tuotteesta on kyse ja asiointi nopeutuu.

 

Kiramin verkkokaupan kautta voit tilata erilaisia kylpyvarusteita, kuten raput, lyhdyt ja juomatelineet. Verkkokaupasta voi ostaa myös vesihygieniaan liittyvät tuotteet ja paljun varaosat.

Joskus asiakkaamme ihastuvat kylpytynnyreihin esimerkiksi messuilla, mutta tekevät ostopäätöksen vasta kotona. Olemme lisänneet siksi tuotekatalogiimme QR-koodit, jotka vievät asiakkaan suoraan tuotteen nettisivulle eikä asiakkaan tarvitse näin arvuutella oikeaa tuotetta. QR-koodien kautta asiakkaat pääsevät myös lukemaan opastavia blogeja.

 

Rekisteröimällä paljusi saat etuja | Kirami
Rekisteröimällä paljusi saat etuja

Rekisteröimällä paljusi saat etuja

Kiramin tuotteet kannattaa rekisteröidä, jotta saat hyviä etuja ja käyttövinkkejä juuri sinun tuotteitasi varten. Rekisteröinti on tehty helpoksi: kylpytynnyrien mukana ostajalle tulee tulitikkuaski, jossa on QR-koodi rekisteröintisivulle. Voit napata mobiililaitteella kuvan QR-koodista, ja se vie sinut suoraan rekisteröintisivulle.

 

Kattava jälleenmyyjäverkosto

Kiramilla on kattava ja luotettava jälleenmyyjäverkosto, josta löytyy useita asiantuntijoita. Jälleenmyyjämme osaavat auttaa paljunostajaa erilaisissa kysymyksissä ja päätöksissä.

Tutustu jälleenmyyjiimme

Tutustu Kiramin paljumalleihin

 

Kiramin myynti:

Kalle Pakkala, myyntipäällikkö, Etelä- ja Länsi-Suomi, 050 535 5623 

Antti Eskola, myyntiassistentti, Itä- ja Pohjois-Suomi, 045 634 3968