Paljuja Porin Asuntomessuilla

Paljuja Porin Asuntomessuilla | Kirami

 

Kirami näkyy Porin asuntomessuilla

Vuoden 2018 Asuntomessut järjestetään Porissa Karjarannan uudessa kaupunginosassa. Vanha teollisuusalue Kokemäenjoen rannalla muuttuu ilmeikkääksi asuinalueeksi, joka on kävelyetäisyydellä kaupungin keskustasta ja Kirjurinluodon virkistysalueesta.

Asuntomessujen teemana on asuminen läpi ihmiselämän. Messuille rakentuu 28 pientaloa, yksi korjausrakentamiskohde, yksi rivitalo, palvelutalo sekä päiväkoti. Alla on esiteltynä kaksi upeaa kohdetta, joissa voit tutustua Kiramin tuotteisiin.

Käy katsomassa Kiramin paljuja ja Outstanding-tuotteita! Asuntomessut järjestetään 6.7.–5.8.2018 Porissa.

 

WinNovan Tähti, kohde 7.

Opiskelijatyönä rakennettu WinNovan Tähti on tehty perinteitä kunnioittaen. Kodikkaaseen, mutta sopivasti persoonalliseen kohteeseen on luotu vanhan rakennuksen tunnelmaa muun muassa pihasaunan avulla. Sisustuksen yksityiskohdissa näkyy vahvasti paikallisten yritysten luovuus ja ammattitaito. Lue lisää kohteesta.

Kylpytynnyriksi kohteeseen on valittu Comfort Cozy M Macu Larch, jossa on lehtikuusipanelointi ja sininen sisäallas. Comfort Cozy on mukavuutta ja modernia tyyliä tarjoava kylpytynnyri huolettomuutta arvostavalle. Sisäaltaan samettisen sileä muovipinta on hippusävytetty, ja huokuu ylellisyyttä.

Cozyn sisäaltaaseen on asennettu led-valokehä, joka iltojen pimetessä tekee kylpyhetkestä suorastaan taianomaisen. Valo tulee kauniisti altaan materiaalin läpi, eikä itse kylpytynnyriin tehdä reikiä.

Lisävarusteina paljussa on muun muassa Kiramin massasuodatin ja kansi. Kannen avulla paljuveden lämmitys nopeutuu ja vesi pysyy lämpimänä pidempään. Kansi pitää roskat poissa, kun tynnyri ei ole käytössä sekä lisää ennen kaikkea turvallisuutta lapsi- ja lemmikkiperheille.

Pihalla loimuavat upeat Outstanding-tuotteet Freedom-ulkotuli&grilli sekä Roasty Boss -grilli, joka on järeän luokan luomus ja täyttää vaativankin ruoanlaittajan toiveet. Tukevasti rosterijaloilla seisovaan grilliin on saatavilla säädettävät paistoritilät. Pihaa koristavat myös Corten-teräksestä tehdyt Triholdy, pihasisustuksen ihmekolmiot.

 

Paljuja Porin Asuntomessuilla | Kirami
Kirami Oy - Porin asuntomessut 2018 -  WinNovan Tähti, kohde 7

 

Pori Energian Valovoima, Leena ja Tapio Ollonqvist, kohde 10.

Pori Energian Valovoima on koti keskellä kaupunkikylää. Talossa on luovia, yksityisyyttä lisääviä ratkaisuja, kuten oleskelutilat jotka avautuvat ja jatkuvat isojen ikkunoiden kautta suojaisaan atriumpihaan. Korkea tila tuo vaihtelua isoon sisäkattopintaan, ja korkeat ikkunat olohuoneessa tuovat sisälle valon voimaa.

Kohteeseen valittiin paljuksi Comfort Cozy M Cube EP Gray, jossa on harmaa EcoPlank-panelointi ja harmaa sisäallas. Paksun pohjaeristeensä vuoksi tynnyri toimii erittäin hyvin myös arktisissa olosuhteissa. Cozy M soveltuu kokonsa puolesta keskivertoperheelle tai vaikkapa pienemmän ystäväporukan illanistujaisiin. Lisävarusteina kylpytynnyrissä on Kirami-kansi  sekä laadukas Kirami-massasuodatin, joka puhdistaa kaiken veteen joutuvan pölyn, lehdet, kylpemisestä aiheutuvat liat sekä muut epäpuhtaudet.

Myös Valovoiman pihalla loimuavat Roasty Boss ja Freedom. Freedomissa yhdistyvät ulkotuli ja grilli. Se sopii pihaan, rantaan tai mökille. Freedom on valmistettu Suomen vaihtelevat säät kestävästä Corten-teräksestä ja se toimii sekä tunnelman luojana että ruuanlaittovälineenä.

 

Paljuja Porin Asuntomessuilla | Kirami
Kirami Oy - Porin asuntomessut 2018 - Pori Energian Valovoima, Leena ja Tapio Ollonqvist, kohde 10.

 

Tutustu Kiramin tuotevalikoimaan!

 

Käy katsomassa Kiramin paljuja ja Outstanding-tuotteita Porin asuntomessuilla!
Käy katsomassa Kiramin paljuja ja Outstanding-tuotteita Porin asuntomessuilla!

 

Katso lisää kuvia messukohteista

 

Asuntomessualue sijaitsee Porin Karjarannassa, joka on kävelyetäisyydellä kaupungin keskustasta ja vain sillan ylityksen päässä Kirjurinluodon loistavista ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksista. Uusi kaupunginosa on persoonallinen, juureva ja komealla paikalla. Messut itsessään ovat ympäristöteko, kun Karjarannan vanha teollisuusalue syntyy uudelleen ilmeikkääksi asuinalueeksi jokimaisemaan.