Corten-teräksiset pihatuotteet kestävät Suomen säässä

Corten-teräksiset pihatuotteet kestävät Suomen säässä | Kirami

 

Paljujen valmistaja tuo markkinoille piha- ja terassituotteita, jotka on tehty ruosteisesta teräksestä. Mitä ihmettä?

Outstanding-tuotteet syntyivät, koska niiden oli pakko syntyä. Kaipasimme kodin ja mökin pihamaille käytännöllisiä ja esteettisiä nautinnollisen elämän mahdollistajia, jotka kestävät aikaa ja trendejä. Päätimme ajatella tuttuja asioita hieman toisin, ja nyt valikoimissamme ovat kylpytynnyrien lisäksi grilliulkotuli ja Triholdy-sisustusihme.

 

Teräskolmioita pihoille ja terasseille

Teräskolmioita pihoille ja terasseille | Outstanding by Kirami
Teräskolmioita pihoille ja terasseille | Outstanding by Kirami

 

Kolmionmuotoinen teräselementti muuntuu moneksi, sillä elementeistä voi rakentaa aidan, tilanjakajan tai näkösuojan. Niitä voi käyttää istutusalustoina, vihertorneina ruukkuistutuksille tai vaikka polttopuu- tai viinipullotelineinä. Kun asetat elementin päälle levyn, sinulla on käytössäsi kätevä pöytä.

Teräs tuo pihoille trendikästä industrial-henkeä, mutta on silti siro ja moneen tyyliin sopiva. Vain mielikuvitus ja pihan tai terassin koko ovat rajana sille, mitä voit Triholdyn kanssa saada aikaan.

 

Ruoste on uusi musta

Ruoste on uusi musta | Outstanding by Kirami
Ruoste on uusi musta | Outstanding by Kirami

 

Triholdy ja muut Outstanding-tuotteet on valmistettu Corten-erikoisteräksestä, jonka pinta ruostuu rouheaksi, mutta kestää Suomen säässä.

Corten-teräs on aluksi harmaata ja muuttuu ajan ja sääolojen vaikutuksesta ruosteenruskeaksi. Triholdy-kolmiot hapotetaan ja huuhdellaan tehtaalla, jotta patinoituminen lähtee nopeammin liikkeelle.

Corten-teräksen nimi tulee sanoista CORrosion resistance - TENsile strength. Materiaali on lähestulkoon puhdasta terästä, jota on seostettu pienellä määrällä kuparia, kromia, nikkeliä ja fosforia. Tavallisissa teräslaaduissa ruostekerros kuluu pois ja pinta altistuu yhä uudelleen korroosiolle. Corten-teräksen oksidipinta on tiivis ja kestävä, jolloin korroosio ei ohenna materiaalia. Corten-terästä käytetään korkeaa säärasitusta vaativissa rakenteissa, kuten rakennusten julkisivuissa, silloissa, merikonteissa ja erilaisissa säiliöissä - ja nyt myös Outstanding by Kirami -pihatuotteissa.

 

Corten-teräksiset pihatuotteet kestävät Suomen säässä | Outstanding by Kirami
Corten-teräksiset pihatuotteet kestävät Suomen säässä | Outstanding by Kirami 

 

Katso lisätietoja Triholdy-elementeistä.

Terveisin

Kalle Pakkala

Myyntipäällikkö

Kirami