Vastuullisuus

Kiramin henkilöstö toimii vastuullisesti

 

Työntekijät ovat Kiramin tärkein voimavara

Ilman osaavia ja aktiivisia työntekijöitämme, emme olisi Euroopan suurin kylpytynnyrivalmistaja. Työntekijöiden viihtyvyys, hyvä ja rento ilmapiiri sekä pitkät työsuhteet ovat toimintamme perusta.

Satsaamme työntekijöiden koulutukseen ja hyvinvointiin. Meillä on erittäin pieni työntekijöiden vaihtuvuus, ja henkilökunta on aika eri-ikäistä, nuorimmat ovat syntyneet 1990-luvulla. On hienoa nähdä, miten eri-ikäiset ihmiset toimivat yhteen ja tuovat uusia ajatuksia ja näkökulmia puolin ja toisin.

Meille tulee paljon työntekijöitä kesätöiden, harjoittelun tai oppisopimuksen kautta. Se on hyvä tapa tutustua yritykseen ja siihen, millaisia töitä täällä tehdään. Tälläkin hetkellä kaksi työntekijää suorittaa työnohella tutkintoa logistiikassa ja kiinteistönhuollossa.

Pyrimme avoimeen työilmapiiriin. Työntekijät osallistuvat aktiivisesti erilaisiin kehityshankkeisiin ja samalla vaikuttavat työn sisältöön ja mielekkyyteen. Meillä pystyy aidosti vaikuttamaan omaan työkuvaansa ja monenlaisiin päivittäisiin toimintatapoihin.

 

Paikallisille nuorille kesätöitä

Tarjoamme paikallisille nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään kesätöiden kautta. Kesätyö on monelle ensikosketus työelämään ja luo mahdollisuuksia kartuttaa kokemusta, oppia uutta ja tienata omaa rahaa.

Meillä on joka vuosi useita innokkaita kesätyöntekijöitä, joista monet jatkavat seuraavanakin kesänä uraansa Kiramissa. Kesätyöntekijöillä on vaihtelevia koulutustaustoja, ja he ovat eri-ikäisiä nuoria, joten pyrimme löytämään heille kaikille mielekästä työtä, jossa he voivat hyödyntää osaamistaan. Enemmän kokemusta omaavien kesätyöntekijöiden työtehtäviin kuuluu myös nuorempien opastaminen.

 

Yritysemäntä huolehtii viihtyvyydestä

Kirami Oy naisten päivän kukitus.

 

Kiramin toimiston ja tehtaan viihtyvyys parani kertaheitolla, kun Pirjo Ojala aloitti meillä yritysemäntänä tämän vuoden alussa. Pirjon tehtävänä on huolehtia tilojen siisteydestä ja viihtyisyydestä. Hän myös huolehtii vieraille kahvit ja ennen kaikkea pitää huolta työntekijöistä muun muassa kyselemällä kuulumisia. On hienoa, että meillä on ihminen, joka katsoo että kaikki sujuu.

 

Mukavaa syksyä!

 

Terveisin,

Tommi Suoniemi

kehitysjohtaja

 

PS: Lue muista vastuullisista valinnoistamme. ja tutustu henkilöstöömme