Jalkapallosta innostunut merimies Turun konttorilla

Emil Sjölund asuu Turussa ja työskentelee siellä Kiramin uudella vientikonttorilla. ”Olen pidemmän aikaa tuntenut Rantasen perheen. He pyysivät minua kiireisen kesän takia tehtaalle valmistamaan kylpytynnyreitä, missä minä sen jälkeen olen viettänyt monta viikonloppua. Se oli mukavaa puuhaa ja käyn vieläkin tehtaan puolella, jos he tarvitsevat lisämiehitystä”, Emil selittää.

Henkilöstö

Matkatoimistosta pankin kautta Kiramille

Maarit Pihko on tehnyt pitkän työuran asiakaspalvelun parissa. ”Toinen haaveammateistani oli matkatoimistovirkailija ja sitä työtä teinkin yli 15 vuotta. Matkatoimistosta siirryin pankkialalle ja siellä työskentelin yli 10 vuotta. Matkailu on aina kiinnostanut minua ja erityisesti Italia on lähellä sydäntäni. Olen käynyt siellä monet kerrat ja aina löytyy uutta nähtävää ja uusia paikkoja, joissa haluaa käydä. Kansalaisopistossa olen opiskellut Italian kielen alkeita, joten hiukan ymmärrän kieltä”, Maarit kertoo.

Henkilöstö

”Urheiluhullu” viennin myyjä, jolle auttaminen on tärkeää

Konsta Katajisto on kotoisin Sastamalasta. Itseään ”urheiluhulluna” kuvaavan viennin myyjän tie johti opiskelujen jälkeen Tampereen kautta takaisin kotikunnuille. ”Kiramille päädyin töihin tradenomi opintojen päätyttyä Turussa ja työpaikan vaihdon tullessa ajankohtaiseksi muuton johdosta. Heti työpaikkailmoituksen nähtyäni innostuin mahdollisuudesta löytää työpaikka kotipaikkakunnalta”, Konsta kertoo. 

Henkilöstö

Ranskankielinen vientiexpertti ja positiivisuuden esikuva

Ranskankielinen vientiexpertti ja positiivisuuden esikuva. Julien Chaigneau päivittäiseen työhön kuuluvat sopimuksien ja esitteiden laatiminen, markkinointi, asiakaspalvelu sekä jälleenmyyjien tukeminen. Lue lisää!
Henkilöstö
Julien Chaigneau

Tuotannon tukipilarit

Yrityksen toiminnan kannalta tärkeä kivijalka on osaava henkilökunta, joka viihtyy työssään. Kiramilla tämä asia on erinomaisessa kunnossa. Tuotannossamme työskentelee iso joukko todellisia moniosaajia, jotka nauttivat työstään, kehittävät itseään jatkuvasti ja tekevät Kiramista yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön. Tutustu Kiramin henkilökuntaan ja lue, mitä ammattilaisemme kertovat itsestään ja työstään.
Henkilöstö