Hermanni Rosengren

Hermanni Rosengren | Kiramin henkilöstöesittely

 

TET- harjoittelijasta tuotannon vetovastuulliseksi

 

Hermanni Rosengren, paremmin tunnettuna Hemppa ilmestyi ensimmäisen kerran Kirami Oy:n ovesta vuonna 2005, kysellen yhdeksännen luokan TET -työharjoittelupaikkaa viikoksi. Hän palasi Kiramille myöhemmin uudelleen työharjoitteluun, tällä kertaa ammattikoulusta. Hemppa oli vuorotellen työharjoittelussa ja kesätöissä kunnes armeija kutsui. Suoritettuaan asevelvollisuutensa hän palasi Kiramille 2011, jolloin vakituinen työsopimuskin solmittiin. Nykyään hänellä on tuotannon vetovastuu leveillä hartioillaan.

Vastuun lisäksi työtehtäviin kuuluu tynnyrin valmistusta, tavaroiden tilausta ja tuotannon valvomista, jotta kaikki tulee tehtyä aikataulun mukaisesti kaikilla kolmella linjalla. Hänestä työtehtävät ovat vaihtelevia ja päivät eivät useinkaan ole samanlaisia. Työpaikka on hänestä viihtyisä. Hermanni kehuu työporukkaa mukavaksi ja toteaakin, että emme ole siitä vakavimmasta päästä, vaan huumoria viljellään aivan tasaiseen tahtiin.

Harrastuksia hänellä on usealla rintamalla; niin salibandyn, kuntosalin, vapaapalokunnan kuin moottoripyöräilynkin parissa. Hän mainitseekin, että Kirami Oy sponsoroi seuran junioritoimintaa. Hemppa on todella taitava puumies käsistään. Vapaa-ajallaan hän valmistaa puusta isältä oppineena monia upeita esineitä, kuten esimerkiksi pirtinpöytiä.