Sydän-Hämeen Safarit tarjoaa asiakkaiden käyttöön Kiramin paljun

Sydän-Hämeen Safarit tarjoaa asiakkaiden käyttöön Kiramin paljun | Kirami

 

Irtiottoja arjesta: Sydän-Hämeen Safarit

Yksi Kiramin vanhimmista asiakkaista on Mika Eerolan ohjelmapalveluyritys Sydän-Hämeen Safarit, joka toimii Pälkäneellä keskellä Hämettä, luonnonkauniilla paikalla Mallasveden rannalla. Yritys palvelee monenkokoisia ryhmiä järjestämällä asiakas- ja henkilöstötilaisuuksia, kokouksia ja illanviettoja sekä niihin sopivaa ohjelmaa aina muutaman tunnin yleisösafareista vuorokauden mittaisiin räätälöityihin täyspaketteihin.


- Meillä käy paljon yrityksien vieraita, työporukoita, matkailijoita… mukavia ihmisiä. Tarjoamme moottorikelkka-, mönkijä- ja vesijettisafareita, ja safarin päälle tulee tietenkin sauna, palju ja herkullinen ruoka, Mika Eerola kertoo.

Irtiottoja arjesta: Sydän-Hämeen Safarit | Kirami
Irtiottoja arjesta: Sydän-Hämeen Safarit

 

Palju kovassa käytössä

Yrityksen suosituimpia sesonkeja ja aktiviteetteja ovat helmi- ja maaliskuussa järjestettävät moottorikelkkasafarit sekä kesä-, heinä- ja elokuun vesijettisafarit.

- Mönkijöillä mennään läpi vuoden ja niille parasta sesonkia ovat yrityksien lomaltapaluu elokuussa sekä pikkujoulukausi marraskuussa, Eerola listaa.

Kylpytynnyrin suosiokaan ei kysy vuodenaikaa.

- Järven rannalla sijaitseva kokoussaunamme toimii läpi vuoden. Lähestulkoon jokainen ryhmä valitsee paljun mukaan saunaohjelmaansa, Eerola kertoo.

Sydän-Hämeen Safareilla on käytössä Kiramin alumiininen kahdeksan hengen kylpytynnyri, "suomalainen laatutuote", kuten Eerola sitä kuvailee. Hankintavaiheessa vuosia sitten oli selvää, että valinta kohdistuisi juuri Kiramin paljuun.

- Totta kai haluamme aina käyttää mahdollisimman lähellä tuotettuja tuotteita. Ja kun Kirami tuossa lähellä tekee laatua, joka sopii juuri meidän olosuhteisiin, niin miksi olisin muita valinnut?

Tulevaisuudessa siintelevät mielessä myös mahdolliset lisähankinnat.

- Ehkä vastaava kylmän veden dippausallas olisi jännä kuuman paljun vieressä, Eerola suunnittelee.

 

Sydän-Hämeen Safarit - Palju kovassa käytössä | Kirami
Sydän-Hämeen Safarit - Palju kovassa käytössä


Hyviä muistoja

Vieraista on jäänyt vuosien varrella paljon hyviä muistoja. Aina eivät kaikki asiakkaat kuitenkaan heti lämpene esimerkiksi talvisille paljun viilennyskikoille.

- Nooh, eteläafrikkalaiset miehet, joiden ylikuumaa kylpyvettä jäähdytin lapioimalla lunta sekaan asiakkaiden jo ollessa paljussa, olivat kyllä vähän kauhuissaan, Eerola naureskelee.

Kaukaisetkin vieraat viihtyivät lopulta hyvin. Kylpytynnyristä tulee nautittua myös omalla porukalla.

- Muistan sen kerran, kun kokeilimme, montako henkilöä saamme kahdeksan hengen paljuun mahtumaan. Seitsemäntoista solakkaa tanssi-ihmistä sopi kivasti, kun oli tyttöjä mukana. Vettä ei paljuun kyllä paljon jäänyt, kun poistuimme, Eerola hymähtää.

 

Safareita ja elämyksiä jo vuodesta 1999

Sydän-Hämeen Safarit sai aikoinaan alkunsa Eerolan halusta vaihtaa alaa.

- Vuonna 1999 toimin vielä Tampereella Tammerneonissa valomainoksien rakennesuunnittelijana. Halusin kuitenkin työskennellä ulkoilmassa ja lomalla olevien ihmisten kanssa, ja päästä pois lasikonttorista. Samoihin aikoihin huomasin, että tällaiselle palvelulle olisi tilausta, Eerola muistelee.

Nyt yrityksessä työskentelee yrittäjän itsensä lisäksi oma perhe ja kausiapulaisia.

- Sanoisin, että olemme pieni, turvallinen ja innovatiivinen yritys.

Mika Eerola - Safareita ja elämyksiä jo vuodesta 1999 | Kirami
Mika Eerola - Safareita ja elämyksiä jo vuodesta 1999

 

Sydän-Hämeen Safarit Oy
Keiniänkuja 7
36600 Pälkäne
Puh 0400 539410
mika.eerola@sydanhameensafarit.fi
www.sydanhameensafarit.fi