Jälleenmyyjä Etelä-Suomesta

Vekkuli Production | Jälleenmyyjä Suomesta | Kirami

 

Kylpytynnyrin puhtaus on osa täydellistä nautintoa

Vesa Haloila Vekkuli Production Oy:stä on toiminut Kiramin kylpytynnyrien jälleenmyyjänä jo seitsemän vuotta. Yhteistyöhön Kiramin kanssa Haloila on ollut tyytyväinen, sillä yrityksen tuotteet ja toimitusvarmuus ovat hänen mukaansa olleet omaa luokkaansa. Haloila arvostaa myös Kiramin kylpytynnyrien helppohoitoisuutta.

Kiramin kylpytynnyrien jälleenmyyjä Vesa Haloila myy Kiramin tuotteita sekä messutapahtumissa että Kylpytynnyri.NET -verkkopalvelussaan.

– Olen toiminut yhteensä 13 vuotta yrittäjänä ja myynyt näiden vuosien aikana useiden eri valmistajien kylpytynnyreitä. Toiminta Kiramin kanssa on ollut erityisen sujuvaa, sillä tuote on hyvin tehty ja siitä ei juuri tule reklamaatioita. On helppoa myydä huipputuotetta, hän iloitsee.

 

Helppohoitoisuus on laadukkuutta

Vesa Haloila korostaa merkittävänä myyntivalttina Kiramin kylpytynnyrien korkeaa laatua. Osa tätä laatua on kylpytynnyrin helppohoitoisuus, mikä syntyy toimivista pintamateriaaleista sekä monipuolisista puhdistuksen vaihtoehdoista.

Vekkuli Production | Jälleenmyyjä Suomesta | Kirami
Vekkuli Production Oy - Kiramin Oy:n
jälleenmyyjä Vesa Haloila 

– Kirami tarjoaa kylpytynnyreiden puhtauden hoitoon selkeät ohjeet sekä kunnolliset tarvikkeet. Myyntitilanteessa on mukavaa, kun voi kertoa asiakkaalle, että vaihtoehtoja hygieniasta huolehtimiseen on useita. Asiakkaasta riippuen voin suositella heille joko kylpyveden vaihtoa jokaisen kylpykerran jälkeen tai altaaseen jätettävän veden puhdistusta pelkästään kemiallisesti tai myös suodattamalla, Haloila kertoo.

 

Tyhjentämällä pääsee vähimmällä

Haloila osaa monen vuoden kokemuksen perusteella auttaa asiakkaitaan arvioimaan, minkä puhdistusmenetelmän he kylpytynnyrilleen tarvitsevat.

– Kylpytynnyrin täyttökerta jätevesimaksuineen ei ole kovinkaan montaa euroa. Siksi useille asiakkaille onkin järkevin ratkaisu tyhjentää allas jokaisen kylpykerran jälkeen, koska kylpykertoja tulee sen verran harvakseltaan. Altaan puhtaanapitoon riittää tällöin pintojen pesu biohajoavalla Biopesu-puhdistusaineella. Yksinkertainen ratkaisu on monesti paras, Haloila muistuttaa.

 

Suodatustakin tarvitaan

Jos altaan vettä ei tyhjennetä jokaisen käyttökerran jälkeen, on veden puhtaudesta huolehdittava, jotta kaikki kylpyhetket olisivat hygieenisiä ja miellyttäviä. Kiramin kylpytynnyrien suodatukseen on saatavilla sekä kelluva kevytsuodatin että ulkopuolinen kuitumassasuodatin.

–  Suodatus tulee kyseeseen, kun tontilla on vesipula tai kun käytettävissä olevan veden laatu on huonoa esimerkiksi leväongelman vuoksi. Lapsiperheissä kylpytynnyri saattaa myös olla jatkuvassa uima-allaskäytössä, jolloin sen tyhjentäminen käyttökertojen välissä saattaa olla turhan työlästä. Muistutan aina asiakkaitani, että mikäli kylpytynnyrin käyttötapa muuttuu ja käyttökertojen määrä lisääntyy, on suodatuslaitteisto mahdollista hankkia kylpytynnyriin myös jälkikäteen, Haloila toteaa.

 

Hygieenisyyttä sertifioituja puhdistusaineita käyttäen

Aina ei suodatusta tarvita, jolloin voi hankkia pelkästään kemiallisen veden käsittelyn tarvikkeet. Altaassa uudelleen käytettävä vesi on käsiteltävä kemiallisesti, jotta mikrobikasvu saadaan estettyä. Kiramin tarjoamat aloituspakkaukset kemialliseen vedenpuhdistukseen ovat joko kloori- tai happipohjaisia. Happipohjainen puhdistusmenetelmä on ympäristölle ystävällinen ja tehokas, ja toisaalta se on iholle hellävarainen.

– Kiramin kemialliseen puhdistukseen tarkoitetut kemikaalit ovat sertifioituja ja korkealaatuisia tuotteita, joilla hygieniasta huolehtiminen onnistuu luotettavasti. Mielestäni on tärkeää, että kylpytynnyrin hoito on asiakkaalle vaivatonta. Kylpytynnyri ostetaan kuitenkin usein tunnepohjalta ja sillä haetaan hyvää mieltä ja nautintoa. Siksi myös huoltotoimenpiteiden tulee sujua leikiten, Haloila summaa.

                                  

Vekkuli Production Oy

       
Vesa Haloila                                  
p. 050-552 5067                                    
myynti@kylpytynnyri.net