Kylpytynnyrit ja muuta osoitteesta Hot-Pott.com

Kylpytynnyrit ja muuta osoitteesta Hot-Pott.com – Perheyritys vuodesta 2013| Kirami

Moi, olemme Janin ja Klaus Hot Pottilta!

 

Tulemme Meppenistä, kauniista Emslandin piirikunnasta, joka sijaitsee Saksan luoteiskulmassa. Emslandin maisemaa hallitsevat suot ja laajat tasaiset alueet, joiden lisäksi alueella on metsiä ja paljon jokia. Meppen on yli 1 200 vuotta vanha linnoituskaupunki. Täällä ajetaan mielellään polkupyörällä ja nautitaan elämästä vetten äärellä, syksyisin mielellään lehtikaalin ja meetwurstin kera, talvisilla joulumarkkinoilla vohveleiden ja glühweinin kera, keväisin kotitekoisen apfelstrudelin ja kahvin kera ja kesäisin tirisevien grilliherkkujen ja perunasalaatin parissa. Emslandilaiset ovat elämäniloisia ja hyvin kiintyneitä vehmaaseen kotiseutuunsa.

 

Hot Pot | Joulumarkkinat ovat suosittuja ja niitä löytyy lähes jokaisesta kaupungista ja kylästä. | Kirami

      Hot Pot | Kuva: Lars Schröer: Joulumarkkinat ovat suosittuja ja niitä löytyy lähes jokaisesta kaupungista ja kylästä. | Kirami

Joulumarkkinat ovat suosittuja ja niitä löytyy lähes jokaisesta kaupungista ja kylästä.

 

Hot Pott on vuonna 2013 perustettu meppeniläinen perheyritys.

Klaus oli etsiskellyt pihaansa jo vuodesta 2010 omaa kylpytynnyriä, jollaiseen törmäsimme sattumalta TV:ssä esitetyssä ulkomaalaisohjelmassa. Jouduimme etsimään pitkään, sillä emme vielä tienneet miksi tätä ”puu-uunilla varustettua ammetta” oikein sanotaan! Silti tuo kuva iloisen rentoutuneesti lämpimässä vedessä kylpevästä perheestä, jota ympäröi lumi ja kuuma höyry, teki meihin niin vahvan vaikutuksen, ettemme saaneet  sitä enää mielestämme. Kun sitten lopulta ensimmäinen oma kylpytynnyri seisoi pihassa ja vesi lämpeni 38°C asteeseen, unelmamme täyttyi, ja ensimmäiset kuukaudet lämpimässä vedessä tähtikirkkaan taivaan alla piirtyivät perheemme historiaan! Klaus ja minä olimme niin innoissamme ja vakuuttuneita tuotteesta, että saimme idean ruveta myymään paljuja itse.

 

Hot Pott on vuonna 2013 perustettu meppeniläinen perheyritys. | Kirami       Hot Pot | Tuli on intohimomme" – intohimoisesti tulen kanssa tekemisissä! | Kirami

Tuli on intohimomme" – intohimoisesti tulen kanssa tekemisissä!

 

Vuodesta 2013 lähtien intohimoinen kylpytynnyrikauppias, vuodesta 1993 lähtien henkeen ja vereen palomies. Tuli – yhdistävä elementti!

 

Erityisesti vaatimus asiantuntevasta neuvonnasta ja korkeasta laadusta toi meidät lopulta KIRAMIlle. Rakkautemme kylpytynnyreihin perustuu luotettavaan ammatilliseen yhteistyöhön KIRAMIn kanssa! Nykyään olemme KIRAMIn suurin jälleenmyyjä Saksassa ja myymme kylpytynnyreitä ja monenlaisia lisätarvikkeita sekä korkealaatuisia tuleen liittyviä tarvikkeita. Hieno esittelytila, neuvontakykymme ja mottomme ”Tuli on intohimomme” tekevät meistä meidät.

 

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille korvaamattomia ja parasta mainosta tuotteillemme – siitä olemme ylpeitä!

 

Hot Pot | Tyytyväiset asiakkaat ovat meille korvaamattomia ja parasta mainosta tuotteillemme – siitä olemme ylpeitä! | Kirami     

         Hot Pot | Tyytyväiset asiakkaat ovat meille korvaamattomia ja parasta mainosta tuotteillemme – siitä olemme ylpeitä! | Kirami

 

 

Kylpytynnyrit eivät vielä oikein ole tunnettuja Saksassa, mutta saunalla ja poreammeilla taasen on laaja fanikunta, jonka kautta löydämme paljon uusia yhteyksiä, unohtamatta tyytyväisten asiakkaiden puskaradiota. Asiakkaat tarvitsevat usein kattavaa neuvontaa ja esittelyä, sillä palju on monille tuntematon asia. KIRAMI-paljujen laatu puhuu näissä tilanteissa puolestaan. Monet asiakkaat etsivät pitkään verkosta esittelyitä saadakseen aidon kuvan ja neuvontaa paljuista sekä päästäkseen koeistumaan. Asiakkaidemme toiveisiin ja ideoihin lukeutuu kaikenlaista puutarhan täysremontista ja ympärivuotisisista uima-altaista aina hyvinvointi- ja ihonhoitokeitaisiin. Asiakkaamme yllättävät meidät yhä uudelleen mahtavilla kuvilla ja tarinoilla omista kylpytynnyreistään. Romanttisesti koristellussa paljussa on jopa esitetty kosinta ja punaisella rusetilla koristeltu palju on annettu häälahjaksi ja syntymäpäivälahjaksi. Saimme nähdä upeita väläyksiä asiakkaidemme elämästä ja pihoista kylpytynnyreineen vuoden 2017 kuvakilpailumme ansiosta!

 

Hot Pot | Olemme Janin ja Klaus Hot Pottilta! | Kirami      Hot Pot | Olemme Janin ja Klaus Hot Pottilta! | Kirami

 

Hot Pottin jatkuvan kasvun vuoksi Janin luopui lokakuussa 2018 päivätyöstään sosiaalityöntekijänä ja huolehtii nyt virallisesti kokopäiväisesti kylpytynnyreistä, kirjanpidosta ja muusta. Tulevaisuudessa haluaisimme laajentaa ja kehittää Hot Pottia edelleen. Uusi muokattava verkkokauppamme on tehnyt vuoden 2018 keskivaiheilta lähtien ostamisesta asiakkaillemme entistäkin helpompaa. Hot Pottin tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu esittelytilan ja varaston laajennus/uudisrakennus vuonna 2019/2020.

Odotamme yhteydenottoasi ja vierailuasi Hot Pottiin!

 

Katso lisää kuvia täältä

 

xxx

Hot Pott                                                                                                                            

Im Haseknie 73                                                                                                              

49716 Meppen                                                                   

05931/8857893

www.Hot-Pott.com

info@hot-pott.com