Nauti suomalaisesta saunasta ja kylpytynnyristä upeissa merimaisemissa kallion huipulla Skotlannissa

Cantick Head Lighthouse tarjoaa perinteisen suomalaisen sauna- ja kylpytynnyrikokemuksen upeissa maisemissa | Kirami - Warmer feelings.

Asiakastarina 20.5.2021

 

Kiramin kylpytynnyreitä ja saunoja löytyy maailmalla monista upeista paikoista. Yksi tällainen paikka on Skotlannin Orkneysaariin kuuluvalla Hoy-saarella sijaitseva Cantick Head Lighthouse Self Catering Cottage -mökki. Voit nauttia täällä kylpytynnyristä ja saunasta pauhaavaa merta katsellen. Saatat jopa nähdä vilauksen meressä uivista miekkavalaista perinteisen suomalaisen saunan lämmössä istuskellessasi. 

 

Henkeäsalpaavan upean kallion huipulla sijaitsevan mökin ympäristö on ainutlaatuinen. 

Alan asuu Cantick Head Lighthousessa yhdessä vaimonsa Vickyn ja heidän kolmen lapsensa kanssa | Kirami
Alan asuu Cantick Head Lighthousessa
yhdessä vaimonsa Vickyn ja heidän kolmen
lapsensa kanssa.

– Cantick Head Lighthouse sijaitsee niin syrjäisellä paikalla, että vieras voi tuntea lentäneensä maagisesti pois arjen pyörteistä. Täällä pääsee nauttimaan ajattomasta viihtyisyydestä hurmaavassa ympäristössä – saaren majakka ja mökki on rakennettu vuonna 1856. Täältä löytyy kaikki mitä tarvitaan rentouttavaan lomaan, mukaan lukien hyvin varusteltu keittiö, perhekylpyhuone sekä lämmittävällä takalla varustettu kodikas olohuone. Tarjoamme myös upeita merimaisemia, grillin, tulisijan sekä tietysti Kiramin kylpytynnyrin ja saunan, kertoo Alan Mackinnon.

Alan asuu Cantick Head Lighthousessa yhdessä vaimonsa Vickyn ja heidän kolmen lapsensa kanssa. 

– Muutimme tänne kolme vuotta sitten pyörittämään mökkiä, joka on mahdollisesti Orkneysaarten ainutlaatuisin majoituskohde. Täällä voi paeta sivistyksestä historialliseen turvapaikkaan keskellä vaikuttavia merimaisemia. Varsinaisen majakan vieressä sijaitseva kodikas itsepalvelumökki on koiraystävällinen, ja sen kahteen makuuhuoneeseen mahtuu neljästä viiteen vierasta.

 

Bongaile miekkavalaita ja nauti revontulista

Mackinnonin pariskunnan tavoitteena on tehdä asiakkaidensa vierailuista unohtumattomia.

– Meille tulee asiakkaita tähän maagiseen majoituskohteeseen kaikista maailmankolkista. Tavoitteenamme on tarjota kaikille vieraillemme loistavaa palvelua, ja pyrimme jatkuvasti parantamaan liiketoimintaamme.

– Parantamissuunnitelmaamme kuului Kiramin kylpytynnyrin ja saunan hankkiminen. Rakastamme niitä ja olemme varmoja, että vieraamme nauttivat niistä myös. Kuvittele itsesi ihailemassa merimaisemia kylpytynnyristä tai saunasta käsin ja katselemassa ohi uivia miekkavalaita tai tähtitaivasta, sekä tietysti taivaalla tanssivia revontulia! FinVision -saunassa on isot ikkunat, joten se sopii tähän tarkoitukseen täydellisesti. 

 

Cantick Head Lighthouse | Bongaile miekkavalaita ja nauti revontulista | Kirami - Warmer feelings
Bongaile miekkavalaita ja nauti revontulista

 

Vaikuttavaa laatua 

Alan Mackinnon oli erittäin kiinnostunut perinteisestä puulämmitteisestä kylpytynnyristä ja saunasta. 

Cantick Head Lighthouse | Mackinnon on hyvin tyytyväinen paljun ja saunan laatuun | Kirami
Mackinnon on hyvin tyytyväinen paljun ja saunan laatuun

– Sitten huomasin, että suomalaisia Kirami-tuotteita oli saatavilla myös Britanniassa, ja päätökseni oli selvä. Otin yhteyttä Kiramin brittiläisen jakelijan The Log Companyn edustajaan Markiin. Mark oli hyvin avulias ja sanoi, että he voisivat hoitaa tuotteiden toimituksen ja asennuksen puolestani huolimatta syrjäisestä sijainnistamme Pohjois-Skotlannissa.

– Sekä kylpytynnyri että sauna asennettiin päivässä. Olin jo valanut molemmille tasaisen betoniperustuksen varmistaakseni, että ne pääsevät kohteessamme upeisiin merimaisemiin.

Mackinnon on hyvin tyytyväinen paljun ja saunan laatuun. 

– Sekä saunan että kylpytynnyrin laatu on tehnyt minuun suuren vaikutuksen. Olen myös hyvin innoissani suomalaisiin saunaperinteisiin perehtymisestä. Olen varma, että monet tulevista vieraistamme yhdistävät kylmässä meressä uimisen rentouttavassa paljukylvyssä tai saunassa lämmittelyyn. Odotamme innolla, että pääsemme nauttimaan Kirami-tuotteistamme monien vuosien ajan, ja toivottavasti investointimme auttaa meitä myös kasvattamaan liiketoimintaamme.

 

 

Cantick Head Lighhouse | Meille tulee asiakkaita tähän maagiseen majoituskohteeseen kaikista maailmankolkista | Kirami
Meille tulee asiakkaita tähän maagiseen
majoituskohteeseen kaikista maailmankolkista.

 

Seuraa Cantick Head Lighthousea Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi, mitä kaikkea muuta kohde tarjoaa: https://www.facebook.com/cantickhead/

@cantick_head