Kiramilta voi nyt paljujen lisäksi tilata myös ulkosaunan 

Kiramilta voi nyt paljujen lisäksi tilata myös Kirami FinVision® -ulkosaunan. Kompaktin kokoinen saunarakennus tuo pientä luksusta jokaisen arkeen: tilavan ja ilmavan pihasaunan kruunaa kokonainen lasiseinä. Saunan ulkomuoto on linjassa kylpytynnyrien värimaailman kanssa.

– Ulkosauna on valmis, paikalle asennettava moduuli kaikkine tykötarpeineen. Se sijoitetaan omalla pihalla vakaalle alustalle, esimerkiksi sorapedille tai betonilaatalle. 

Lataa Kirami FinVision® -sauna tuote-esite 2022

 

KIRAMI FINVISION® ANNEX 

Annex on latinaa ja tarkoittaa lisärakennusta tai lisäosaa, ja sana kertoo mielestämme hyvin, mistä Kirami FinVision® Annex -konseptissa on kysymys. Kiramin saumattomasti yhteen sopivilla moduuleilla jokainen voi rakentaa juuri omiin mieltymyksiinsä ja käytettävissä olevaan tilaan sopivan kokonaisuuden, jonka keskiössä ovat Kirami FinVision® -saunat.  

Suomalainen saunakulttuuri on nimittäin paljon enemmän kuin saunan rentouttavasta lämmöstä nauttimista, vaikka se toki onkin olennaisinta saunomisessa. Saunomiseen kuuluu myös viihtymistä ja yhdessäoloa ennen, ja etenkin jälkeen löylyjen. Vilvoittelua, rennosta olosta ja tunnelmasta nauttimista, hyvää ruokaa ja ulkona olemista.  

Annex on latinaa ja tarkoittaa lisärakennusta tai lisäosaa | Kirami FinVision® Annex
Annex on latinaa ja tarkoittaa lisärakennusta tai lisäosaa

 

Me Kiramilla haluamme esitellä maailmalle kokonaisvaltaisen saunaelämyksen ja tarjota jokaiselle mahdollisuuden valita siitä itselleen parhaiten sopivat elementit. Juuri sen vuoksi kehitimme Kirami FinVision® Annex -konseptin.  

Ulkosaunan yhteyteen voi valita pukukopin, vilvoittelutilan kastoaltaineen ja vaikka oleskelutilan, jossa voi viettää yhdessä aikaa saunomisen jälkeen tai majoittaa vieraita. Kirami FinVision® Annex -kokonaisuutta voi vielä täydentää Kiramin kylpytynnyreillä sekä Outstanding-sarjan tulisijoilla, grilleillä ja pihasisustustuotteilla. Yhdessä ne luovat täydelliset puitteet ulkona viihtymiseen. 

 

Lue lisää Kirami FinVision® Annex moduuleista 

Kirami FinVision® -sauna Nordic misty

Valmiiksi pintakäsitelty Kirami FinVision® -sauna Nordic mistyn ulkovuoraus on lämpökäsiteltyä kuusipaneelia ja sisäpinnat lämpökäsiteltyä lehtipuuta. Saunan sisusta on moderni. Kirami FinVision® Nordic misty -saunan takaseinälle on mahdollisuus asentaa lisävarusteena 4 kpl infrapunalämmittimiä.

Lisätietoa uudesta Nordic misty -saunasta nettisivuilla

 

Kirami FinVision® -sauna Original

Original -sauna on täydellinen ratkaisu perinteitä arvostaville. Valmiiksi pintakäsitelty sauna on valmistettu tuppeensahatusta havupuusta ja havuvanerista. Uudistimme Original saunan katon keväällä 2022, minkä ansiosta sauna toimitetaan kokonaan valmiiksi koottuna.

Tutustu Kirami FinVision® -sauna Original tuotteeseen.

 

 Suomalainen sauna on kädentaitajan korkealuokkaista viimeistelyä | Kirami FinVision® -sauna
Kiramin FinVision® -sauna on kädentaitajan korkealuokkaista viimeistelyä 

 

Sauna ja palju, parhaat ystävät

Suomessa sauna ja palju ovat usein erottamattomasti parhaat ystävät: missä on palju, siellä on sauna. Saunan löylyistä on mukava siirtyä pihalle hetkeksi viilenemään, ja pulahtaa pian tasalämpöiseen paljuun rentoutumaan. Palju itsessään on jo nautinto, jonka saunominen kruunaa. Saunan sisällä voi nauttia hiljaisuudesta ja kiukaan sihinästä, kun taas paljussa voi kuunnella ympäröivän luonnon ääniä.

Kirami FinVision® Experience kylpytekstiilit 

Kirami FinVision® Experience kylpytekstiilit | Kirami
Kirami FinVision® Experience kylpytekstiilit 

Kirami FinVision® Experience -kylpytakkien-pyyhkeiden ja -peflettien värimaailma on yhtenäinen. Yhteen sopivat värit luovat harmoonisen ilmeen spa-alueellesi. Kirami FinVision® Experience Saunakassi on meidän ainutlaatuinen yhteistyömme Purye Clothingin kanssa.

Sauna tiedotteet

Kirami FinVision® Annex -konsepti muuttaa pihan keitaaksi 31.5.2022  

Kirami kehitti uuden saunan eurooppalaiseen makuun 08.12.2021 

Paljuvalmistaja Kirami kolminkertaistaa saunanvalmistukseen käytettävät tilat 3.3.2021

Maailman suurin paljunvalmistaja, sastamalalainen Kirami lisää tuotantoaan

Kirami FinVision® -sauna vie suomalaista saunakulttuuria maailmalle 23.5.2019

Sauna blogit

Suomi-bloggaaja René Schwarz tutustuu Kirami FinVision® -saunaan Kiramilla

Sauna ja palju sopivat myös ruotsalaiselle pihalle

Nauti suomalaisesta saunasta ja kylpytynnyristä upeissa merimaisemissa kallion huipulla Skotlannissa

Ei paljua ilman saunaa – uniikissa juhlapaketissa erikoispalju ja Kirami FinVision® -sauna

Sauna from Finland vie saunaelämyksiä maailmalle

Lue myös kuinka Blomqvistien pihalle tuli Kiramilta sekä sauna että palju