Ei paljua ilman saunaa – uniikissa juhlapaketissa erikoispalju ja FinVision -sauna

Ei paljua ilman saunaa | Uniikissa juhlapaketissa Kiramin erikoispalju ja FinVision -sauna

 

Kiramin laadukkaat tuotteet ovat tarjonneet asiakkaillemme arjen luksusta jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Kahden täyden kympin kunniaksi Kirami on nyt lisäämässä saunojen valmistusta. Paljuja ei kuitenkaan unohdeta, sillä mitkä sopisivatkaan paremmin yhteen kuin aito Suomessa valmistettu sauna ja samaa sarjaa oleva palju? Juhlavuoden kunniaksi asiakkaat voivat tilata uniikkia FinVision -saunan ja siihen sopivan paljun yhteispakettia. 

 

Juhlavuoden kunniaksi asiakkaat voivat tilata uniikkia FinVision -saunan ja siihen sopivan paljun yhteispakettia. | Kirami
Juhlavuoden kunniaksi asiakkaat voivat tilata uniikkia FinVision -saunan ja siihen sopivan paljun yhteispakettia.

 

Kiramin filosofiaan on aina kuulunut kokonaisvaltainen kylpyelämys, ja 20-vuotisen taipaleemme kunniaksi haluamme nyt tarjota asiakkaillemme entistä kattavamman paketin: Kirami FinVision -saunan sekä erikoispaljun, jonka ulkoverhous sopii täydellisesti yhteen saunan kanssa, kertoo Kiramin saunojen myynnistä vastaava Konsta Katajisto.

Lähes parhaina ystävinä tunnetut sauna ja palju ovat luonteva yhteispaketti. 

– Saunominen itsessään on elämys, jonka kylpytynnyri kruunaa. Monelle ne ovat yhdessä loistava tapa rentoutua ja viettää aikaa. Suomalaisessa saunassa hiljennytään ja nautitaan kiukaan kihinästä, paljussa taas luonnon äänet rentouttavat. Tämän suomalaisempaa ajanviettotapaa ei taida olla, sanoo Konsta. 

– Traditioita kunnioittaen teimme Kirami FinVision -saunan, jossa on kaikkea, mikä tekee saunasta taianomaisen. FinVision -sauna tarjoaa sananmukaisesti uusia näköaloja saunomiseen.

 

Lähes parhaina ystävinä tunnetut sauna ja palju ovat luonteva yhteispaketti | Kirami - Warmer feelings.
Lähes parhaina ystävinä tunnetut sauna ja palju ovat luonteva yhteispaketti. 

 

Suomalaista työtä alusta loppuun

Suomalainen sauna on niin uniikki, että se on päässyt jopa Unescon aineettoman kulttuuriperinnön luetteloon. 

– Suomalainen sauna on hyvässä nosteessa ympäri maailmaa. Nousu Unescon listalle edistää suomalaisen saunakulttuurin tunnettuutta. Uskomme, että tämän myötä sauna tulee yhä tutummaksi useammassa maankolkassa, sanoo Kiramin Saksan viennistä vastaava Taina Hujo-Oittinen.

 

Kiramin saunoilla on Avainlippu-merkki | Kirami FinVision -sauna
Kiramin saunoilla on Avainlippu-merkki. 

 

Kiramin saunoilla on Avainlippu-merkki. 

– Saunamme suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun Suomessa, Kiramin omassa tehtaassa. Suosimme kotimaisia valmistusmateriaaleja, ja pyrimme hankkimaan raaka-aineet suomalaisilta tavarantoimittajilta.

– Kirami FinVision -sauna on yksi harvoista saunoista, joka toimitetaan asiakkaalle valmiiksi koottuna ja pintakäsiteltynä. Saunamme on erittäin hyvin eristetty, mikä takaa energiatehokkaan lämmityksen. Saunan julkisivu on moderni ja rustiikkinen, minkä ansiosta tuote sopii monenlaiseen ympäristöön aina rantakalliolta kaupunkipihaan, Taina kertoo.

 

Saunamme suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun Suomessa, Kiramin omassa tehtaassa | Kirami FinVision -sauna
Saunamme suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun Suomessa, Kiramin omassa tehtaassa.

 

Saunoissa on potentiaalia

Saunojen tuotanto on lähtenyt hyvin käyntiin.

– Olemme lähteneet liikkeelle yhdestä saunamallista ja kehitteillä on paljon uutta. Uudistuksia on lähiaikoina tulossa sekä tuotteen yksityiskohtiin että koko tuotevalikoimaan, kun kolminkertaistamme saunanvalmistukseen käytettävät tilat. 

– Näemme saunoissa valtavasti potentiaalia. Tuotteiden valmistuksessa, myynnissä ja markkinoinnissa pääsemme hyödyntämään 20-vuotista osaamistamme wellness-alalta. Saunat ovat luonnollinen aluevaltaus suomalaiselle paljuvalmistajalle, Taina toteaa.

 

 

Sauna kiinnostaa maailmalla

– Saunamme on otettu erittäin hyvin vastaan Keski-Euroopassa, erityisesti Saksassa. Tuotteen erilainen ulkonäkö vetoaa asiakkaisiin, jotka eivät hae sitä kaikkein perinteisintä ratkaisua. Nopeat toimitusaikamme ovat tehneet vaikutuksen asiakkaisiimme, ja tämä tulee olemaan yksi tulevan kesän myyntivalteistamme, kertoo Taina. 

Saunojen myynnistä Suomessa vastaavan Konstan työnkuvaan kuuluu myyntimateriaalin ideointi ja kehitys. 

– Työskentelen tiiviisti yhdessä sekä saunan valmistuksen että viennin myyntitiimin kanssa. Näin saan myös parhaan kokonaiskuvan prosessista. Olen ollut Kiramilla nyt vuoden töissä, ja into kehittää etenkin erilaisia kylpytuotteita on kasvanut. 

– Kiramin etuna on erittäin hyvä ja toimiva jälleenmyyntiverkosto, jonka avulla olemme onnistuneet kasvattamaan kylpytynnyreiden myyntiä. Jatkossa myös saunat tulevat kattavasti myyntiin jälleenmyyjiemme kautta. 

 

 

Tutustu  Kirami FinVision -sauna esitteeseen

Katso useimmin kysytyt kysymykset FinVision -saunasta

Tutustu Kiramin tuotteisiin verkkokaupassa

Lue saunatrendien aallonharjalla ratsastava puusepästä

 

Kiramin saunoilla on Avainlippu-merkki | Haluatko tietää lisää Kiramin FinVision -saunasta? | Myyjämme kertovat mielellään lisää :)
 Haluatko tietää lisää FinVision -saunasta?  Myyjämme kertovat mielellään lisää :)

 

 

Suomi: Voit ottaa yhteyttä Konsta Katajistoon, 050 575 0888 tai muihin Suomen myyjiimme.

Vienti: Voit ottaa yhteyttä veinnin myyjiimme tai Kiramin maakohtaisiin jälleenmyyjiin