Petri Virtanen

Petri Virtanen | Kiramin henkilöstöesittely

 

Rakennussuunnitteluun erikoistuva, kädentaitoinen Petri on kokenut Kiramilainen

 

Petri Virtasella, 24 vuotta, on jo viides kesä meneillään Kiramilla. Alunperin hän tiedusteli Hermanni Rosengreniltä kesätyömahdollisuuksista, jonka seurauksena Hermanni antoi Mikan yhteystiedot, Petri tuli haastatteluun ja siitä alkoi hänen taipaleensa Kiramilla. Hän opiskelee Satakunnan ammattikorkeakoulussa rakennus- ja yhdyskuntatekniikkaa, jossa on kolmas vuosi meneillään. Petri suuntautuu rakennussuunnitteluun. Hän on suorittanut kaikki harjoittelunsa Kiramilla, niin ensimmäisen perusharjoittelun kuin kaksi muutakin ammattiharjoittelua.

Hänen työtehtäviinsä kuuluu kylpytynnyrin kokoonpano, rungon tekeminen ja kylpytynnyrin sisustaminen. Hän tekee myös rakennustöitä ja on siellä missä avustavaa kättä tarvitaan. Petrin tavanomainen työpäivä alkaa yleensä omalla työpisteellä tynnyrin runkojen parissa. Styroksipohja nostetaan työtasolle, liimataan ja paneeli ladotaan pohjan ympärille, minkä jälkeen asetetaan vanteet paikoilleen. Sisustus pannaan kuntoon laittamalla muoviastia tynnyrin sisälle. Tiivistyksen jälkeen asennetaan pohjaventtiili ja kamiinan yläputki paikoilleen, viimeistellään kumikauluksella ja Kiramin kyltti asennetaan tynnyrin kylkeen.

Kokemusta Petrillä on jo kerääntynyt runsaasti viiden vuoden ajalta, työnteko on mukavan rutiininomaista. Hänestä on mukavaa, että työkaverit ovat reiluja sekä mukavia ja, että ilmapiiri työpaikalla on todella hyvä. Petri kokee, että saa aina apua muilta tarvittaessa ja monesti pyytämättäkin.

Petri harrastaa lentopalloa talvisin, seurassa nimeltä Nakkilan Paterit. Junnuna hän aloitti paikallisen FC-57:n riveissä ja siirtyi lukioikäisenä Valepaan. Tämän lisäksi Petri käy kuntosalilla, pelailee jalkapalloa ja Beach Volleytä. Myyntimies Kalle Pakkalan kanssa on eräitä kertoja väännetty Beach Volleytä niin samalla kuin eri puolella verkkoa, Kalle on kova vastus ja siinä saa nuorikin mies tehdä kovaa töitä kohdatessaan hänet, Petri myöntää.

Vilkaise Petrin harrastesivuja