Elämää eristyksissä

Rakkaustila | Elämää eristyksissä | Kirami

Kuva: Vuokatti Ski Team Kainuu | Kirami Photo: Noora Kylväjä /Rakkaustila

 

Palju on tuonut iloa

Noora-Maria Kylväjän perheen uusi oma koti valmistui marraskuussa 2019. Noora-Maria oli päättänyt miehensä kanssa, että ensimmäinen hankinta taloon on palju. Koska uudessa talossa on hieno pihapiiri ja terassit, oli kylpytynnyri valoineen ehdoton hankinta. Joulukuussa Noora perheineen toteutti pitkäaikaisen haaveensa, kun he ostivat Kiramin kylpytynnyrin. 

Lue Noora-Marian kirjoitus siitä, miten palju on tuonut iloa heidän elämäänsä muuttuneessa maailman tilanteessa.
 

Rakkaustila | Elämää eristyksissä - lapsille kotikylpyläilta | Kirami - Warmer feelings
Elämää eristyksissä - lapsille kotikylpyläilta

Minulla on kaksi kouluikäistä lasta, 1- ja 4 -luokkalainen. Kuten varmasti kaikki olemme huomanneet, Euroopassa on nyt koronavirusepidemia ja suomalaisiakin on kehoitettu pysymään kotonaan. Kotikoulu alkoi meillä viime viikolla ja se on mennyt todella hienosti, kun olemme pitäneet arjen rutiineista kiinni. Koulusta tulee aamulla päivän ohjeet ja iltapäivällä opiskelemme musiikkiopistossa etänä. Me vanhemmatkin työskentelemme nyt etänä.

 

Lapsille kotikylpyläilta

Lapset kysyivät viime keskiviikkona minulta: ”Voidaanko mennä uimalliin? Tai sisäleikkipuistoon? Tai kirjastoon? Tai kylpylään? Tai ihan mihin vain kivaan paikkaan?!” Ja vastaus oli valitettavasti: ”Ei me voida mennä, kun kaikki on nyt suljettu ja suositus on että kaikki pysyvät kotonaan…”

Yritin miettiä, että miten ihmeessä saan lapsille jotain kivaa viikonloppuohjelmaa, kun kaikki paikat paitsi koti ja ulkoilma on kielletty. Sitten keksin, että järjestän heille kotikylpyläillan. Joulukuussa toteutimme mieheni ja minun pitkäaikaisen haaveen kun ostimme Kiramin kylpytynnyrin. Tilasimme kylpytynnyrin kotiinkuljettuna, se oli kätevää! Kylpytynnyrissä ovat viihtyneet kaikki vieraamme ja kehuja kylpytynnyristä tulee aina.

Kylpyläilta kotona järjestyi niin, että sytytin kynttilöitä (kynttilöitä ei jätetty päälle vahtimatta), laitoin pöydälle herkkuja, sauna päälle, ulkotulet ja aurinkokennovalot pihalle ja mies lämmitti paljun. Paljuun siis laitetaan kylmä vesi ja se lämmitetään paljussa kiinni olevalla kaminalla. Veden ihannelämpötila on mielestäni noin 38 astetta. Lapsille ja aikuisille annoin käsiin juhlajuomalasit, joissa oli tietenkin limsaa. Ilta tuntui täydelliseltä. Kylpytynnyrimme on 4-6 henkilölle tarkoitettu, joten meidän nelihenkinen perhe uiskentelee siellä hyvin. Lapsilla on hyvin tilaa sukeltaa pohjasta sukellusrenkaita ylös ja aikuisilla saavat istua tilavasti.

 

Rakkaustila | Kylpytynnyrissä ovat viihtyneet kaikki vieraamme ja kehuja kylpytynnyristä tulee aina. | Kirami
Kylpytynnyrissä ovat viihtyneet kaikki vieraamme ja kehuja kylpytynnyristä tulee aina.

 

Suomalaista työtä

Halusimme tässäkin suosia suomalaista työtä, joten Kiramin kylpytynnyrit olivat meille se oikea valinta. Kirami kertoo itsestään näin: ”Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys, jonka juuret on Sastamalan Kikkerlän kylässä. Kiramin kylpytynnyri suo kylpynautinnon niin talven pakkasilla, kuin kesän kylmillä hetkillä ja syksyn sateisilla säillä. Olemme ylpeitä tuotteidemme huippulaadusta ja takaamme asiakkaillemme ensiluokkaisia, unohtumattomia kylpyhetkiä. ”

Annan täydet viisi tähteä Kiramin kylpytynnyrille.

 

Kylpytynnyri lämpiämässä. Kylpytynnyrissä on päällä turvallinen kansi. | Kirami
Kylpytynnyri lämpiämässä. Kylpytynnyrissä on päällä turvallinen kansi.

 

Voimia ja tsemppiä kaikille tuleviin viikkoihin!


Noora /Rakkaustila 

 

FB Rakkaustila 

Blogi Rakkaustila