Palju miellyttävänä yllätyksenä

Äitini on aina unelmoinut paljusta | Kiramin suomalaisen paljut

 

Puoliksi suomalainen Lea Ranki rakastaa toista kotimaataan pohjoisessa yhtä paljon kuin saunaa. Hän on seurannut jo pitkään Suomi-bloggaaja René Schwarzia ja osallistui hänen FinnTouch-joulukalenteriinsa 2021. Lea ei olisi ikinä uskonut voittavansa pääpalkintoa, Kiramin paljua. Niinpä yllätys oli sitäkin suurempi.

 

Puoliksi suomalaisena Frankenissa

Lea ja isänsä Reijo ottavat paljun vastaan | Kirami paljut
Lea ja isänsä Reijo ottavat
paljun vastaan.

Lea Ranki asuu Bayreuthissa, Frankenissa, työskentelee yritysjuristina terveydenhuoltoalan yrityksessä, ja hänellä on sisarustensa Elinan ja Paavon tavoin sekä Saksan että Suomen kansalaisuus. Yhdessä äitinsä Sonjan ja suomalaisen isänsä Reijon kanssa he kävivät pienestä pitäen säännöllisesti Suomessa lomalla.

- Vielä nykyäänkin yritämme käydä Suomessa vähintään joka toinen vuosi kesällä, Lea kertoo.

Eniten hän rakastaa Suomessa luontoa, rauhaa ja hiljaisuutta, metsän tuoksua kesällä ja uimista järvessä iltaisin saunomisen välissä, kun veden pinta on sileä kuin peili.

- Juuri näitä asioita kaipaan täällä Saksassa.

 

FinnTouch tarjoaa päivittäisen annoksen Suomea

Pääpalkintona oli Kiramin CHILL-palju kansineen | Kirami kylpytynnyrit
Pääpalkintona oli Kiramin
CHILL
-palju kansineen.

Saadakseen ainakin säännöllisen annoksen Suomea Saksassa Lea seuraa bloggaaja René Schwarzia, joka on myös puoliksi suomalainen. Hän tarjoaa verkkosivuillaan ja sosiaalisen median kanavissaan päivittäin "Suomi-sisältöä".

- Seuraan FinnTouchia, koska en saa koskaan tarpeekseni upeista kuvista Suomen luonnosta. Rakastan myös sitä, kun René vierailee paikoissa, joissa olen itse käynyt aiemmin. Erityisesti pidän hänen storeistaan, kun hän matkustaa Suomessa. Niistä löytyy yksityiskohtia, mutta ei liikaa, melkein kuin olisi itse paikan päällä, Lea iloitsee.

Ei siis ihme, että eläimiä rakastava ja Formula 1 -hullu puoliksi suomalainen osallistui FinnTouchin vuoden 2021 joulukalenteriin. Pääpalkintona oli Kiramin CHILL-palju kansineen.

 

"Äitini on aina unelmoinut paljusta"

- Äitini on aina unelmoinut tällaisesta paljusta. Olin itsekin kuullut paljuista, koska esimerkiksi tätini ja setäni ovat omistaneet sellaisen jo pitkään ja ovat täysin innostuneita siitä", Lea kertoo.

Miksi ei siis kokeilla onneaan? Lea osallistui joulukalenteriarvontaan ja sanoi vanhemmilleen:

- Jos voitan sen, se tulee tänne teidän luoksenne. Kaikki hymyilivät. Ethän sinä usko, että sinä oikeasti voitat lopulta pääpalkinnon. Kun palkinto julkistettiin Instassa, emme kaikki voineet käsittää sitä!

Lea ei olisi ikinä uskonut voittavansa pääpalkintoa | Kirami paljut
Lea ei olisi ikinä uskonut voittavansa pääpalkintoa.

 

Palju täydellisenä lisänä saunailtoihin

Lean vanhemmilla on ollut oma sauna talossa jo muutaman kuukauden ajan, joten palju oli täydellinen lisä.

Paljulle löytyi sopiva paikka vanhempien puutarhasta | Kirami paljut
Paljulle löytyi sopiva paikka
vanhempien puutarhasta.

- Suomessa käyn tietysti päivittäin saunomassa, täällä Saksassa vain silloin, kun käyn vanhempieni luona. Minusta saunominen on uskomattoman hyödyllistä, pidän saunaoluesta - se on ainoa olut, jota juon - ja saunan jälkeisestä, kuin uudesti syntyneestä olosta, Lea paljastaa hymy huulillaan.

Kun palju oli toimitettu, voittaja rullasi sen vanhempiensa kanssa puutarhaan, jossa se löysi paikkansa.

- Paljun laatu on erinomainen, se on erittäin hyvin valmistettu ja näyttää upealta puutarhassa. Sijoitimme sen talon takana olevaan puutarhaan, joten se on vain muutaman askeleen päässä saunasta.

Kiramin paljua käytetään ja siitä nautitaan ahkerasti löylyjen välissä ja saunaillan päätteeksi.

- Vanhempani rentoutuvat paljussa useita kertoja viikossa, yleensä iltaisin. Minä itse käyn siellä melkein joka kerta, kun olen vanhempieni luona. Voin ehdottomasti suositella Kiramin CHILL-paljua, sanoo Lea, joka odottaa jo innolla seuraavaa Suomen matkaa ensi kesänä.

Paljun lämpimässä vedessä on mukavaa viettää aikaa yhdessä | Kirami suomalainen palju
Paljun lämpimässä vedessä on mukavaa viettää aikaa yhdessä.

 

 

Tänä vuonnakin FinnTouchilla on suuri online-joulukalenteri, jossa on tarjolla 24 upeaa palkintoa. Lisäksi René Schwarz on julkaissut ensimmäistä kertaa laadukkaan valokuvakalenterin, johon on koottu hänen lukuisten Suomen-matkojensa kauneimpia kuvia ja joka on saatavilla bloggaajan verkkokaupasta.

FinnTouchilla on suuri online-joulukalenteri | Kirami