Lahjaideat: Tuunaa paljukokemus

Nauti paljusta enemmän lisävarusteiden ansiosta | KIrami

 

Kylpykokemusta voi parantaa entisestään monilla lisävarusteilla, joita voi antaa myös lahjaksi innokkaalle kylpijälle.

 

Lisämukavuuksia kylpyhetkeen

Kylpiessä on hyvä pitää huolta nestetasapainosta. Juomat saa altaan viereen kiinteisiin juomatelineisiin, jotka sulautuvat kauniisti tynnyrin ulkoasuun. Jos haluaa juomat vieläkin lähemmäs, se onnistuu kelluvien juomatelineiden avulla, jotka pitävät juomat raikkaina altaan lämpimässä vedessä. Juomatölkit saa pysymään viileinä myös neopreenistä valmistetuilla coolereilla

Tunnelmallista valoa paljun ympärille saa puisilla lyhdyillä, joissa kannattaa ulkona käyttää paristokäyttöistä valonlähdettä.

Rennon asennon ottamisessa auttavat tynnyrin reunaan kiinnitettävät niskatuet. Kylvyn jälkeen ne voi helposti nostaa pois kannen tieltä ja suojaan auringon paahteelta. Kylmällä kelillä kylpijän pään voi suojata Tubhat-hatulla, josta löytyy monta hauskaa versiota, sarvilla tai ilman.

 

Instagram asiakaskuva: anskuka | Kirami
Asiakaskuva Instagram: anskuka | Kirami

Tuunaa tynnyriä

Kylpytynnyriin sopivat raput tekevät kulkemisesta turvallista ja paljusta viimeistellyn näköisen. Jokaiseen Kirami-paljuun löytyy malliltaan ja väritykseltään sopiva rappumalli, joko suoralinjainen perusrappu tai sulavasti tynnyrin kaarevia muotoja seuraava. Puiset raput on tehty petsatusta kuusesta, lämpöpuusta tai tuijasta, alumiinirunkoisissa rapuissa on komposiittiverhoilu.

Paljuun kannattaa hankkia kansi, joka suojaa allasta käyttökertojen välillä ja nopeuttaa veden lämpenemistä. Kansi tuo myös turvallisuutta lapsiperheisiin. Hauskan lisän altaaseen tuo kelluva lämpömittari, kun pikkuinen kultakala altaassa ui.

 

 

Kevyempiä puutöitä

Polttopuiden pilkkomisen ei tarvitse olla raskasta ja hankalaa. Kindling Cracker -klapihalkaisija on turvallinen ja helppo tapa halkaista sytykepuita, niin helppo, että lapsikin voi sitä käyttää. Tarvitset valurautaisen laitteen lisäksi vain esimerkiksi vasaran, ja pian sinulla on kasa sopivan kokoisia sytykkeitä. Puut voi kantaa kamiinan viereen vanerisella puunkantotelineellä, joka on kevyt ja tyylikäs.

 

Grillaa säässä kuin säässä

Syksyllä ja talvella on hyvää aikaa grillata, kun välineet ovat kunnossa. Outstanding-tuotteet kestävät kovaa käyttöä ja kaikenlaista säätä. Avotuli tuo aivan erityistä tunnelmaa pimeisiin ja kylmiinkin iltoihin.

 

Outstandig | Grillaa säässä kuin säässä | Kirami
Grillaa säässä kuin säässä | Kirami

 

 

Katso kaikki verkkokaupassa olevat kylpyvarusteemme 

Tutustu Outstanding-tuotteisiin

Täältä löydät lähimmät jälleenmyyjäsi

 

Lahjaideat | Ihanaa Joulun odotusta | Kirami
Lahjaideat | Ihanaa Joulun odotusta | Kirami