Uusi innovaatio auttaa luomaan rentoutumiskeitaan omalle takapihalle

Nate Sexton (USA) - Haastattelu Kirami FinVision® -saunassa | European Open Frisbee Golf -tapahtuma

Kuvassa: Nate Sexton (USA) - Haastattelu Kirami FinVision® -saunassa 

 

Tekniikan, muotoilun ja mukavuuden yhdistäminen on synnyttänyt pihasaunaelämyksiä, jotka tarjoavat luksusta ja rentoutumista samassa paketissa. Tässä artikkelissa tutustumme upeaan Kirami FinVision® Annex kokonaisuuteen, jossa yhdistyvät suomalaisen käsityön parhaat puolet nykyaikaisin mukavuuksin. Tämä ulkokeidas ei pysähdy ulkosaunaan, vaan on kattava ajanvietto ja rentoutumispaikka, joka sisältää katetut terassit, suihkut, pukuhuoneet sekä kuuman tai kylmän kylpyammeen, joka vie pihasaunaelämyksen uudelle tasolle. Annex kokonaisuus on muokattavissa jokaisen käyttäjän omiin tarpeisiin sopivaksi, tarvitsit sitten enemmän terassia tai vaikkapa naisille ja miehille omat pukutilat. Tämä Kiramin uusi kokonaisuus esiteltiin tänä kesänä European Open Frisbee Golf -tapahtumassa.

 

Kiramin uusi Annex kokonaisuus esiteltiin tänä kesänä European Open Frisbee Golf -tapahtumassa | Kirami ulkosaunat ja moduulit
Kiramin uusi Annex kokonaisuus esiteltiin tänä kesänä European Open Frisbee Golf -tapahtumassa.

 

Nauti lämpimistä löylyistä Kiramin ulkosaunassa | Suomalainen pihasauna
Nauti lämpimistä löylyistä Kiramin
ulkosaunassa.

Kirami FinVision® -sauna: Pohjoismainen mestariteos

Tämän ulkokeitaan keskipiste on epäilemättä Kirami FinVision® -sauna. Pohjoismaisen muotoilunsa ansiosta se huokuu eleganssia ja sulautuu saumattomasti luonnolliseen ympäristöön. Tämä sauna ei ole ainoastaan hieno ulkomuodoltaan, vaan sen varustelu on myös ensiluokkainen.

 

Harvia Virta Combi -höyrykiuas

Harvia Virta Combi -höyrykiukaan integrointi vie saunakokemuksen uudelle tasolle. Se tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet yhdistäen suomalaisen saunan perinteisen kuivan lämmön ja höyrysaunan rauhoittavan höyryn. Tarkalla lämpötilansäädöllä ja käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä se varmistaa, että jokainen saunakerta on juuri sellainen kuin minäkin päivänä sen haluaisit olevan.

 

Katetut terassit, joissa on myös pohjoismainen muotoilu, laajentavat ulkoilutilaa | Kiramin ulkosaunat
Katetut terassit, joissa on myös
pohjoismainen muotoilu, laajentavat
ulkoilutilaa. 

Ylellinen sisustus

Ulkosauna on sisustettu sekä kutsuvaksi, että käytännölliseksi. Laadukas puun käyttö, ergonomiset istuimet ja pehmeä, tunnelmallinen valaistus luovat ilmapiirin, joka takaa rentoutumisen. Suuret lasi-ikkunat tarjoavat yhteyden ulkomaailmaan, jolloin voit nauttia luonnosta myös saunan sisällä.

 

Yhdisteltävät moduulit: Täydellinen ulkoilmakokemus

Tämän pihasaunaelämyksen erottaa sen huomio yksityiskohtiin ja tärkeiden mukavuuksien sisällyttäminen. Mukavuuksiin lukeutuvat mm.:

Katetut terassit: Katetut terassit, joissa on myös pohjoismainen muotoilu, laajentavat ulkoilutilaa. Nämä monipuoliset alueet tarjoavat varjoa ja suojaa sateelta, sekä tuulelta. Halusitpa sitten nauttia aterian, oleskella hyvän kirjan parissa tai vain nauttia luonnon kauneudesta, nämä terassit ovat kaikkea sitä varten.

 

Muista nauttia Kiramin raikkaasta ulkosuihkusta ennen saunaan ja kylpyyn menoa! | Kiramin ulkosuihku
Muista nauttia Kiramin raikkaasta
ulkosuihkusta ennen saunaan ja
kylpyyn menoa!

Suihkut ja pukuhuoneet: Suihkutilat voi nyt myös yhdistää ulkosaunaan, joka mahdollistaa välittömän vilvoittelu mahdollisuuden. Suihkujen ja pukuhuoneiden sisällyttäminen saunan läheisyyteen mahdollistaa myös perheen ja ystävien kokoontumiset ilman että kaikkien tarvitsisi jonottaa sisätiloihin.

 

Tämä keidas tarjoaa lämpimän tai kylmän altaan | Kirami paljut
Tämä keidas tarjoaa lämpimän tai
kylmän altaan. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kylmä- tai kuumakylpytynnyriTämä keidas tarjoaa lämpimän tai kylmän altaan. Etsitpä sitten virkistävää kylmäallasta tai rauhoittavaa lämpöä kylpytynnyrissä, tämä lisäys varmistaa, että ulkotilasi on räätälöity mieltymystesi mukaan.

 

Kirami FinVision® Annex yhdistää saumattomasti perinteistä suomalaista saunakulttuuria | Kirami ulkosaunat
Kirami FinVision® Annex yhdistää saumattomasti perinteistä suomalaista saunakulttuuria.

 

Ajanvietto ulkona voi kilpailla sisätilojen mukavuuden ja ylellisyyden kanssa, kun puitteet ovat kunnossa. Tämä kattava ulkokeidas, jossa on Kirami FinVision® -sauna, Harvia Virta Combi -höyrykiuas, katetut terassit, suihkut, pukuhuoneet ja mahdollisuus kuuma- tai kylmäaltaaseen, on malliesimerkki tästä. Kirami FinVision® Annex yhdistää saumattomasti perinteistä suomalaista saunakulttuuria moderneihin mukavuuksiin luoden tilan, joka ei ole vain pakopaikka, vaan elämys. Olipa kyse sitten rentoutumisesta, töistä, tapahtumien isännöinnistä tai kuuman ja kylmän yhdistämisen terveyshyödyistä, tämä pihasaunaelämys mahdollistaa sen kaiken.

 

Kirami FinVision® -sauna on sisustettu sekä kutsuvaksi, että käytännölliseksi | Ulkosaunat
Kirami FinVision® -sauna on sisustettu sekä kutsuvaksi, että käytännölliseksi.

 

Kiitos Sauna from Finland mukavasta artikkelista ja että olitte European Open Frisbee Golf -tapahtumassa mukana.