Kirami ja VaLePa tehneet yhteistyötä jo vuosikymmenen

Kirami ja VaLePa tehneet yhteistyötä jo vuosikymmenen | Kirami

Kuva: Vuokatti Ski Team Kainuu | Kirami Kuvassa: VaLePan lentopallopelaajat - Erik SundbergMikko Esko, Mikko Oivanen, Olli Kunnari ja Aleksi Mutka.

Kiramin ja VaLePan yhteistyön kulmakivenä on kunnioitus

Kirami on tehnyt jo yli kymmenen vuoden ajan yhteistyötä Vammalan Lentopallon kanssa. Yhteistyö on toiminut loistavasti molemminpuolisen kunnioituksen ansiosta. Lokakuun alussa VaLePan edustusjoukkueen pelaajat osallistuivat myös Kiramin syyskuvauksiin.

VaLePan edustusjoukkueen menestys on ollut viime vuosina nousujohteista. Joukkue on kolme viimeistä vuotta peräkkäin voittanut Suomen mestaruuden sekä lentopallon Suomen Cupin.

– Tulevalla kaudella joukkueen tavoite on korkealla, sillä joukkue tähtää jälleen liiga- ja cupmestaruuteen. Kansainvälisissä peleissä VaLePa pelaa pääsystä Mestarien liigaan, kertoo VaLePan tiedottaja Mauri Esko.

 

Kuva: Hannu Moilanen | VaLePa - VaLePan edustusjoukkueen menestys on ollut viime vuosina nousujohteista | Kirami
Kuva: Hannu Moilanen | VaLePa - VaLePan edustusjoukkueen menestys on ollut viime vuosina nousujohteista |
Kirami

 

Vahvasti paikallinen seura

Tällä hetkellä liigajoukkue koostuu pääosin suomalaisista pelaajista. Osa on kantanut seuran värejä lapsesta asti.

– Joukkueessa pelaa kaksi ruotsalaista pelaajaa, muut pelaajat ovat suomalaisia. Kaksi pelaajaa, Mikko Esko ja Arttu Lehtimäki, ovat VaLePan juniorityön kasvatteja.

Vuosien varrella VaLePan paidassa on pelannut useita ulkomaalaisia pelaajia.

– Pääosin seurassa ja Sastamalassa on aina viihdytty, sillä kaupunki on turvallinen ja lähellä Tamperetta, jos kaipaa isompia kuvioita. Viihtymistä on edesauttanut se, että seurassa on erinomaiset mahdollisuudet harjoitella, pelata ja kehittyä.

 

Kuvassa: VaLePa - Erik Sundberg, Aleksi Mutka, Mikko Oivanen, Olli Kunnari, Mikko Esko, Nira - Kimmo Heikkilä, Kirami - Kalle Pakkala ja maastohiihtäjä Katri Lylynperä.
Kuvassa: VaLePa - Erik Sundberg, Aleksi Mutka, Mikko Oivanen, Olli Kunnari, Mikko Esko, Nira - Kimmo Heikkilä, Kirami - Kalle Pakkala ja maastohiihtäjä Katri Lylynperä.

 

Toimiva yhteistyö

Kiramin ja seuran yhteistyö on alkanut jo yli kymmenen vuotta sitten.

– Kiramin ja VaLePan yhteinen matka on erinomainen esimerkki hyvin toimivasta yhteistyöstä. Seura tarjoaa Kiramille näkyvyyttä Suomessa ja Euroopassa. Kirami puolestaan on aktiivinen ja hyödyntää mahdollisuuksia, joita nämä huippu-urheilijat tuovat.

 

Kuva: Hannu Moilanen | VaLePa - Seura tarjoaa Kiramille näkyvyyttä Suomessa ja Euroopassa | Kirami
Kuva: Hannu Moilanen | VaLePa - Seura tarjoaa Kiramille näkyvyyttä Suomessa ja Euroopassa | Kirami

 

Kiramin syyskuvaukset mieleenpainuva kokemus

Lokakuussa VaLePan edustusjoukkueesta oli Kiramin syyskuvauksissa mukana viisi pelaajaa. Kuvauspäivä oli pelaajille mielenkiintoinen kokemus.

– Kuvauspäivä oli pelaajille kotoisa ja mukava. Oli kiintoisaa seurata ammattitaitoisten kuvaajien ja ohjaajan toimintaa. Kiramin toimitusjohtaja Mika Rantanen grillasi pelaajille hyvät ruoat yhdessä työntekijöidensä kanssa ja myös Kiramin myyntipäällikkö Kalle Pakkala oli paikalla. Kiramin panostus kuvauksiin ja yhteistyökumppaniin kertoo molemminpuolisesta kunnioituksesta yhteistyötämme kohtaan, Mauri Esko toteaa.

 

VaLePa | Kiramin syyskuvaukset mieleenpainuva kokemus | Kirami
VaLePa | Kiramin syyskuvaukset mieleenpainuva kokemus | Kirami

 

VaLePasta kuvauksissa olivat mukana passari Mikko Esko, yleispelaaja Olli Kunnari, yleispelaaja Erik Sundberg, hakkuri Mikko Oivanen ja libero Aleksi Mutka.

 

Lue lisää kaikista joukkueen pelaajista

Lue, onnistuiko VaLePan lentopalloilijoilta Kirami-paljun valmistus

Lue huippupelaaja Mikko Eskon mietteitä paljusta

Seuraa VaLePan mestaruusliiga pelejä YLE Areenasta

Lisää kuvia VaLePan pelaajista (Huom! vain tämän artikkelin käyttöön)

 

Tämä on yleisin kysymys mitä Kiramin myyjälle esitetään. Mutta minkälaisia kysymyksiä lentopalloilijat tai maastohiihtäjät saavat?