Uutuus talven paljuhetkiin: valoa hohtava allas luo tunnelmaa pimeyteen

Valoa hohtava allas luo tunnelmaa pimeyteen | Kirami

 

Valaistu palju luo erityistä tunnelmaa kylpyhetkiin ja ohjaa pimeässä luokseen. Turvallinen, värikäs valaistus saadaan aikaan LED-valoilla, jotka kuultavat kylpytynnyrin sisäaltaan läpi.

 

Kirami on ainoana valmistajana tuonut markkinoille sisältäpäin valaistut kylpytynnyrit (valoa hohtava allas). Lisävarusteena saatava kylpytynnyrin LED-valaistusjärjestelmä valaisee paljun allasosan, jonka läpikuultavan materiaalin läpi valo hohtaa.

– Tällaista lisäominaisuutta on toivottu, sillä Suomen talvi on pimeä. Muualta Euroopastakin on esitetty toiveita tunnelmallisen valaistuksen saamiseksi paljuihin. Valot lisäävät myös turvallisuutta esimerkiksi lasten kanssa kylpemiseen. Tällä hetkellä valaistuksen saa uusiin Cozy M -sarjan paljuihimme ja sen hinta kuluttajalle on alle 200 euroa, kertoo Kirami Oy:n kehitysjohtaja Tommi Suoniemi. 

 

Turvallinen, näyttävä valaistus

LED-valoin toteutettu ratkaisu on tehty mittatilaustyönä Kiramin kylpytynnyreihin. Ratkaisu on turvallinen, sillä valot on sijoitettu paljun eristeen ja sisäkuoren väliin eikä mikään komponentti pääse kosketuksiin veden kanssa. Altaan materiaalin ansiosta valo kuultaa sen läpi ilman, että sisäkuoreen tarvitsee tehdä reikiä.

LED-valoja voi käyttää ympäri vuoden eikä niistä synny lämpöä. Valaistusta varten tarvitaan 12 W sähkövirtaa, joka johdetaan pitkän, ulkokäyttöön sopivan johdon kautta. Tulossa on myös aurinkokennoilla toimiva vaihtoehto (valoa hohtava allas).

– Valaistuksen väri riippuu altaan muovin väristä. Valot toimivat parhaiten vaaleiden materiaalien kanssa, Suoniemi sanoo.

Led valoa hohtava allas luo tunnelmaa pimeyteen | Kirami
Kirami Oy - Uutuus talven paljuhetkiin: valoa hohtava allas (valopalju) luo tunnelmaa pimeyteen

 

Kotimaista laatua alusta loppuun

Valaistusjärjestelmä on toteutettu kotimaisen Finlight Groupin kanssa. Tuote kootaan Suomessa.

 – Valaistusratkaisu on todella laadukas ja täyttää korkeat turvallisuusvaatimuksemme. Olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä ja saaneet kuluttajilta jo positiivista palautetta, Suoniemi kertoo.  Talvisin terveisin

Tommi Suoniemi
Kirami Oy 

Tutustu uusiin Legroom led coronas allasvaloihin

Selaile uusinta tuotekuvastoamme

Rakenna toiveidesi mukainen palju paljuvalitsimemme avulla

Lue usein kysytyistä kysymyksistä vinkkejä talviseen paljuiluun

Lue Finlight Groupin uutinen valopaljuista