Lahjoitus Hopelle on panostus lasten ja nuorten tulevaisuuteen

Hope| Lahjoitus Hopelle on panostus lasten ja nuorten tulevaisuuteen | Kirami

 

Kirami haluaa olla mukana antamassa joulumieltä vähävaraisille perheille ja ennaltaehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä. Jo toisena vuonna peräkkäin Kirami tukee Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry Tampereen toimintaa. Hope on sitoutumaton yhdistys, joka kerää tavara- ja vaatelahjoituksia vähävaraisille lapsille ja nuorille, tukee heitä harrastuksissa ja tarjoaa vapaa-ajan elämyksiä.
 

Hope | Hopen vapaehtoisista Kati Jalonen otti vastaan Kiramin lahjoituksen Antti Eskolalta. | Kirami
Hopen vapaehtoisista Kati Jalonen
otti vastaan Kiramin lahjoituksen
Antti Eskolalta.

 – Hyväntekeväisyyteen lahjoittaminen oli ollut meillä jo jonkin aikaa suunnitelmissa. Viime vuonna järjestimme huutokaupan, josta saadulla tuotolla ostimme kylpylähotellipaketteja Hope-yhdistyksen jaettavaksi. Tänä vuonna hankimme 80 SuperPark-lippua, joita Hope voi jakaa asiakasperheidensä lapsille ja nuorille, kertoo Antti Eskola Kiramista.

Hopen tiiminvetäjä Kirsi Stenvall lähettää Kiramille ja muille lahjoituksia tehneille yrityksille lämpimiä terveisiä:

"Yritysten lahjoitukset ovat elintärkeitä Hopen toiminnalle, sillä niillä saadaan niin paljon hyvää aikaan: apua ja iloa saa kerralla useampi. Meillä Tampereella asiakasperheitä on noin 1000 ja niissä lapsia 2300, joten avuntarvitsijoitakin on paljon. Yritysten joulukorttirahalahjoitukset tai Kiramin lahjoituksen kaltaiset pääsylippulahjoitukset tekevät joulun moneen kotiin. 

Meillä Hopessa ei juurikaan liikene rahaa lasten ja nuorten virkistystoimintaan. Kaikenlaiset lystit ja pääsyliput ovat miltei kokonaan yritysten ja yksityisten ihmisten lahjoittamia. Esimerkiksi juuri SuperParkiin saatu sisäänpääsylippu on vähävaraisen perheen lapselle iso ilo, sillä nämä huvit ovat monelle aivan liian kalliita.

SuperPark |  Lahjoitus 2017 | KiramiOn todella tärkeää, että kaikki lapset pääsisivät kokemaan samanlaisia ilon hetkiä kuin ikätoverinsa. Päivä SuperParkissa on jo itsessään hauska, mutta vielä hauskemman siitä tekee se, että sinne voi mennä vaikka kavereiden kanssa. Lapsen tai nuoren ei tarvitse tekosyillä jättäytyä pois porukasta vain siksi, ettei vanhemmilla ole rahaa lippuun. Vähävaraisessa perheessä kasvaneet lapset tyytyvät usein vähään ja lakkaavat lopulta edes toivomasta mitään itselleen. Lysti päivä huvipuistossa muistuttaa lapsia ja nuoria siitä, että heillä on oikeus olla iloisia ja huolettomia, aivan niin kuin kaikilla muillakin.


Olemme Hopessa kiitollisia ihan jokaisesta lahjoituksesta ja kiitämme lämpimästi Kiramin väkeä!"

www.hopeyhdistys.fi

 
Lisää kuvia Hope yhdistyksen joulusta