Kirami esitteli tuotteitaan Wellbeing from Finland -tapahtumassa Los Angelesissa. Lue lisää, miten USA:n matkaan valmistauduttiin ja mitä siitä opittiin!
Tekniikan, muotoilun ja mukavuuden yhdistäminen on synnyttänyt pihasaunaelämyksiä, jotka tarjoavat luksusta ja rentoutumista samassa paketissa. Tutustu Kirami FinVision® Annex kokonaisuuteen, jossa yhdistyvät suomalaisen käsityön parhaat puolet nykyaikaisin mukavuuksin.
Frisbeegolfin suurtapahtuma European Open on solminut uuden kumppanuuden suomalaisen Kiramin ja Sauna from Finland:in kanssa.
Janne Käpylehto on rakentanut jo oin 80 jääkarusellia. Maailmanennätys on ollut hänen hallussaan useamman kerran. Lappajärvellä yritetään uutta ennätystä puolen kilometrin jääkarusellilla. Kirami jälleen mukana tuotteillaan tempauksessa, tällä kertaa Kirami FinVision® -sauna Nordic misty ja Breezy -palju riehassa esillä.
Sauna on olennainen osa suomalaista kulttuuria. Lue, kuinka saunomistavat ovat kehittyneet ja miksi yhteiset löylyt antavat toivoa juuri kriisiaikoina.
Millaista saunakulttuuri on ulkomailla ja miten saunominen onnistuu Monacossa? Lue Valtteri Bottaksen mietteitä ja kokemuksia Kirami FinVision® -saunasta.
Franssonit tilasivat Kiramilta ulkosaunan ja paljun vapaa-ajantalolleen Värmlantiin. Lue, kuinka hankinta sujui ja ketkä siitä nauttivat!
20-vuotista taivaltaan juhliva Kirami tuo markkinoille uniikin sauna- ja paljupaketin. Jatkossa yritys panostaa paljujen lisäksi saunoihin. Lue lisää.
Suomalainen sauna on elämys maailmalla. Tätä ajatusta Sauna from Finland -verkosto viestii eteenpäin. Lue lisää, miten verkosto voi olla avuksi yrityksille kansainvälisillä markkinoilla.

 

Kirami Sauna Factory | FinVision sauna
Kirami Sauna Factory: Kari Suutarinen rakentamassa FinViosion saunaa