Perinteinen suomalainen sauna

Sauna on olennainen osa suomalaista kulttuuria ja elämäntapaa. Se ei ole pelkästään paikka rentoutumiselle ja peseytymiselle, vaan saunominen on myös sosiaalinen tapahtuma ja perinne, joka yhdistää ihmisiä eri ikäryhmistä ja taustoista. Olisiko sauna yksi syy sille, että Suomi on vuodesta toiseen valittu maailman onnellisimmaksi maaksi?
Kirami FinVision® -sauna

Uusi innovaatio auttaa luomaan rentoutumiskeitaan omalle takapihalle

Tekniikan, muotoilun ja mukavuuden yhdistäminen on synnyttänyt pihasaunaelämyksiä, jotka tarjoavat luksusta ja rentoutumista samassa paketissa. Tutustu Kirami FinVision® Annex kokonaisuuteen, jossa yhdistyvät suomalaisen käsityön parhaat puolet nykyaikaisin mukavuuksin.
Kirami FinVision® -sauna
Asiakastarina

Janne Käpylehdolla jääkarusellin maailmanennätys 2023 jälleen kiikarissa!

Janne Käpylehto on rakentanut jo oin 80 jääkarusellia. Maailmanennätys on ollut hänen hallussaan useamman kerran. Lappajärvellä yritetään uutta ennätystä puolen kilometrin jääkarusellilla. Kirami jälleen mukana tuotteillaan tempauksessa, tällä kertaa Kirami FinVision® -sauna Nordic misty ja Breezy -palju riehassa esillä.
Asiakastarina
Sponsorointi
Kirami FinVision® -sauna
Kylpytynnyri

Sauna – osa suomalaista kulttuuria

Sauna on olennainen osa suomalaista kulttuuria. Lue, kuinka saunomistavat ovat kehittyneet ja miksi yhteiset löylyt antavat toivoa juuri kriisiaikoina.
Kirami FinVision® -sauna
Kylpytynnyri

Sauna from Finland vie saunaelämyksiä maailmalle

Suomalainen sauna on elämys maailmalla. Tätä ajatusta Sauna from Finland -verkosto viestii eteenpäin. Lue lisää, miten verkosto voi olla avuksi yrityksille kansainvälisillä markkinoilla.
Kirami FinVision® -sauna
Asiakastarina