Janne Käpylehto on rakentanut jo oin 80 jääkarusellia. Maailmanennätys on ollut hänen hallussaan useamman kerran. Lappajärvellä yritetään uutta ennätystä puolen kilometrin jääkarusellilla. Kirami jälleen mukana tuotteillaan tempauksessa, tällä kertaa Kirami FinVision® -sauna Nordic misty ja Breezy -palju riehassa esillä.
Sauna on olennainen osa suomalaista kulttuuria. Lue, kuinka saunomistavat ovat kehittyneet ja miksi yhteiset löylyt antavat toivoa juuri kriisiaikoina.
Millaista saunakulttuuri on ulkomailla ja miten saunominen onnistuu Monacossa? Lue Valtteri Bottaksen mietteitä ja kokemuksia Kirami FinVision -saunasta.
La sauna Kirami FinVision Nordic misty può essere utilizzata sia come sauna tradizionale che come zona relax con l'atmosfera di un bagno turco termale.
Franssonit tilasivat Kiramilta saunan ja paljun vapaa-ajantalolleen Värmlantiin. Lue, kuinka hankinta sujui ja ketkä siitä nauttivat!
20-vuotista taivaltaan juhliva Kirami tuo markkinoille uniikin sauna- ja paljupaketin. Jatkossa yritys panostaa paljujen lisäksi saunoihin. Lue lisää.
Suomalainen sauna on elämys maailmalla. Tätä ajatusta Sauna from Finland -verkosto viestii eteenpäin. Lue lisää, miten verkosto voi olla avuksi yrityksille kansainvälisillä markkinoilla.

 

Kirami Sauna Factory | FinVision sauna
Kirami Sauna Factory: Kari Suutarinen rakentamassa FinViosion saunaa

 

Syksyn tullen ei tarvitse jäädä neljän seinän sisälle, vaan voi nauttia luonnosta, läheisten seurasta, saunasta ja paljun lämmöstä.
Kulmikas Grandy-palju ja upea FinVision-sauna istuvat kauniisti asiakkaan pihamaisemaan. Lue, miten Blomqvistit päätyivät hankkimaan sekä paljun että saunan.